d0lap0sman
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Mng Kargo Mhs
Kapıdan uzatmış kaçmış diyorsun imza ve tc kimlik almadan kargo tam teslim sayılmaz.Geçmiş olsun. Bölgenizdeki tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Bu kargo çalışanları maalesef böyle şeyler yapıyorlar. Ben en son bir tanesini yaka paça tuttum. Köpeğime aldığım bir ürün kargoda üzerine basıldığı için patlak gelmiş ve kurye kapıdan uzatıp kaçmış. Satıcıya fotoğraflı bilgilendirme yaptığımda sağ olsun yenisini gönderdi. Ancak bu sefer kurye yine bırakıp kaçmak isterken (o anda başka kutular da açıyordum elimde çakı vardı) bir cinnet anıyla "hayır, geleceksin beraber açacağız" diye sesimi yükselttim. Kem küm etti ancak paşa paşa geldi.
Ankara'dan İstanbul'a taşınırken bazı eşyalarımı kargo ile gönderdim. Keşke fotoğrafını çekip paylaşsaydım. Adam koliye tekme atmış. Nasıl bir gazla da vurduysa tam ortadan koliyi delmiş. İçerisindeki tüm ürünler kıyafet olduğu için bir zarar görmedim ancak firmaya şikayet ettim. İspatlayamayacaklarını söylediler...
Geçen yaz bir başka büyük firmanın da (Üsküdar şubesinde) bir alışveriş sitesinin TV kargolarını araçlara fırlatarak yüklediğine tanık oldum.
En sonunda şöyle bir yola gireceğim:
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.