Hepsiburada için yeni reklam sloganı ''Hepsiburada ile sinek avlama günleri''...
@Hepsiburada bunu beğenmedi.Hepsiburada için yeni reklam sloganı ''Hepsiburada ile sinek avlama günleri''...
Sanırım haklısınız ama @Hepsiburada iyice saçmaladı artık.Alışveriş sitelerinden, kargo firmalarından, mobil operatörlerden kaçışımız yok. Birinden kaçarken diğerinin eline düşüyoruz.
Dün Aras Kargo şubesinde bir fotoğraf çekmek istedim. Ancak o fırsatı yakalayamadım. Kargolar havada uçuşuyor, yağmur altında elektronik cihaz kutuları dışarıda bekliyordu. Hatta bir ara etiketlere bakar oldum, bir TV'nin sahibinin telefon numarasını etikette görsem arayacaktım adamı kargoyu kabul etme demek için. TV yağmur altında yüklemeyi bekliyordu.Benim kargo geldiğinde kargonun ırzına geçmişti Aras kargo kabul etmeyip iade dedim direk. Bir daha ben de alışveriş yapmam oradan. Laptop almıştım.![]()
Yazık ya. İnsanlar o kadar para veriyorlar. Para hiç kolay kazanılmıyor. İnsanların emeğine sahip çıkmaları gerek. Emanete ihanet ediyorlar. Ama bu son bir daha alışveriş yapmam.Dün Aras Kargo şubesinde bir fotoğraf çekmek istedim. Ancak o fırsatı yakalayamadım. Kargolar havada uçuşuyor, yağmur altında elektronik cihaz kutuları dışarıda bekliyordu. Hatta bir ara etiketlere bakar oldum, bir TV'nin sahibinin telefon numarasını etikette görsem arayacaktım adamı kargoyu kabul etme demek için. TV yağmur altında yüklemeyi bekliyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.