Hepsiburada Kullanılmış Ekran Kartı Gönderdi

ulutan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden ucuz diye aldığım RX570+Nitro Ekran Kartını sizinle paylaşıyorum. Kargo kutusunu açtığım gibi fotoğrafları çekip Şikayetvar sitesine yükledim. Seri numaraları dahil her şey gözüküyor.

İade sürecini başlattım; 20 Kasımdan beri kargo hala depo yolunda. Depo da 2 saatlik yolda. Zaten kesinlikle ürünü savundular, mümkün değil dediler. Benim böyle bişey yapabileceğimi ima ettiler, kanı beynime sıçrattılar.

Ben de diyorum ki, maden benden şüpheleniyorsunuz! En basitinden açılan bu jelatini bir kaç saatte nasıl eskitecegim, nasıl laçka edeceğim? Ürünü de Hepsiburada satıcısından aldım.

Bu olaydan sonra Şikayetvar sitesine baktım, anladım ki bunlar artık hiç güvenilir değil. Hatta özellikle kullanılmış ürünleri itelediklerini düşünüyorum çünkü benim gibi bir ton sıkıntı yaşayan var ve çözülmemiş. Doğan Grubu el değiştirince bunlarda mı değişti bilmiyorum. Hatta rapor tutup iade edemeyenler bile var.
Kendi sitelerinde olumsuz yorumları onaylamıyorlar, şikayetler var. İnsanları tam salak yerine koymaya başlamışlar. Süreci paylaşacağım. Zaten bu saatten sonra üyeliğimi dahi kaldırıyorum o siteden. Ben parasız kalmayı göze alıp aldım o ürünü düştüğüm duruma bak, yazıklar olsun.

IMG_20181123_233235.jpg

IMG_20181123_233534.jpg

IMG_20181123_233436.jpg

Son düzenleme:
İlk vukuatları değil. Hepsiburada hakkında yüzlerce şikayet var ve bu şikayetlerin çoğunluğu kullanılmış ürünlerin sıfır olarak belirtilip satılmasıyla ilgili. Alışveriş yapmayın, yaptırmayın ve bu şikayetleri her yerde dile getirin. Geçmiş olsun.
Yanlış anlaşılmasın niyetim, Hepsiburada'yı savunmak falan değil. İmzamdaki sistemin nerdeyse %70'ni ordan dizdim bir problem yaşatmadılar bana. İnternetten alışveriş maalesef şans işi olmuş, bütçe olarak internetten alışverişe mahkumuz. Yine forumda başka bir arkadaşa farklı bir model ekran kartı gelmişti, düzeltmişlerdi umarım bununlada ilgilenirler, kişisel olarak uğraşınca çözüm almak bazen aylar alıyor, tüketici hakem heyetine kadar gidiyor. Ya böle teknoloji forumlarında başlık açıcaksın ya da ekşide rezalet başlığı o zaman pr için biraz daha hızlı davranıyorlar.

Hiçbir forumda böyle konu göremedim. Kimse forumlara, aktif sosyal alanlara taşımamış ya da ben görmedim. Satıcı bir de Hepsiburada olunca gözüm kapalı güvendim. En ufak bir şey duysam şüphe ederdim. Neden bu kadar ucuz olduğu anlaşıldı. Belki de mining kasılan ekran kartlarını itelediler. Her şey geliyor aklıma bir de beni suçlu çıkarmaya çalışıyorlar, iyice keyfim kaçtı. Süreç sonuçlanmadı ama hiç umudum yok, ki kargo askıda kalmış. Kargo şirketine neden ulaşmadı diye dosya açtım, "evet iletilmeyen ürünleriniz var" diyor, dönüş yok. Bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı