Her mesaja kahkaha bırakan garip insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@biiggfjee ilk mesajımı ya da konudaki mesajları okudunuz mu yoksa başlığa göre mi yorum yaptınız? Zira bana ikinci seçenek daha muhtemel geliyor ki bu, sosyalin en büyük sorunu.

Ben yazdığınız şeyleri okudum, diğer arkadaşlarınkini de okudum. Eğer siz insanlara nasıl davranmaları gerektiğini nelere ne tepki vereceklerini tayin edecekseniz biz kapatalım gidelim. Kendi tarlanızda at koşturun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yazdığınız şeyleri okudum diğer arkadaşlarınkini de okudum. Eğer siz insanlara nasıl davranmaları gerektiğini nelere ne tepki vereceklerini tayin edecekseniz biz kapatalım gidelim kendi tarlanız da at koşturun.

Konuda bir yasaktan bahsedildiğini görmedim. Sadece neden insanlar, fikirlerini belirtmek yerine kahkaha ifadesi bırakıyor diye serzenişte bulundum.
 
Komik bir şey paylaşırsınız, kahkaha bırakılır. Orada sorun yok fakat "Onun yerine bunu alın. Onlar çok sorunlu." diyerekten uzunca açıklama yaptıktan sonra biri kahkaha bırakıp geçiyor ve neden öyle düşündüğünü açıklamıyor. Tuhaflık ya da öyle demek isterseniz rahatsızlık verici kısım burada. Sadece teknolojik kısımda da değil, konu dışında bile oluyor. Düzgünce açıklamadan sonra anlamsızca ifadeleri her mesaja bırakıp kaçıyorlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı