Her mesaja kahkaha bırakan garip insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gülücüğü bakkalara bizzat ben atıyorum. Hemde itina ile 😁 Gülücük attığım mesaj aynen şöyle: Asus alma Everest al hem daha kaliteli hem de daha ucuz 😌
 
Her mesaja kahkaha bırakan garip insanlar türedi.

Eğer bir mesajı beğenmediyseniz ya da yanlış olduğunu düşünüyorsanız, mesajı alıntılayıp düşüncenizi ya da doğrusunu belirtin!

Hem öyle hem de konuşurken de öyleler, naber diyip gülüyor adam sonra nasılsın diyor yine gülüyor.
 
Bunu ben ya da başkası dile getirdiğinde suratımıza lafı çarpıp konuyu kilitliyorsunuz. Başınıza gelince de böylesi konular açılıyor. Bunu ben açılan bir konuda belirttim. Burada artık insanlarla tartışılmıyor. Yönetici, moderatör veya onların izinden giden üyeler farketmiyor. Hakaret, aşağılama burada çok büyük bir sorun haline geldi.
Bunu aynen dile getirdim ve bana söylenen cevap "Neden raporlamıyorsun?" tabi yine sert ve aşağılayıcı bir şekilde.
Bunun sebebi sizsiniz arkadaşlar hiç kusura bakmayın. Belki sen değilsindir ama senin konumunda veya senden daha yüksek konumda olan kişiler yüzünden bu şekilde işliyor.
Daha bugün bir konu ile karşılaştım. "Konu Dışı" içerisinde bulunan bir konu için bize ne senin düşüncenden tarzında bir yaklaşım ile yine laf sokmaya çalışıp konuyu kilitleme yapılmış. Yahu o zaman kapat orayı, neden açık? Tamam bu konuların açılmasını sevmiyorsun neden onaylıyorsunuz o zaman? Laf sokup çıkmak için mi?
Burada uzun zamandan beri varım. Bu tür sebeplerden ötürü uzun zaman ara vermiştim. Azaldığını düşünürken daha da çoğalmış bu tür düşünceler. Kısa kesiyorum daha çok yazarım çünkü. Burada bu tür aşağılama, alay, hakaret gibi davranışların azalmasını istiyorsanız ilk önce diğer üyelerin örnek aldığı sizlerin değişmesi gerekiyor.
 
Sosyal'de sadece beğeni emojisinin kalmasından yanayım. Diğerleri, İbrahim Bey'in dediği gibi, amacı dışında kullanılabiliyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı