Her şeyin ateş pahası olması

@515538, benim çevremde de öğrencilerim, annem, babam, abim ve kardeşim dışında kimsem yok. Seni gerçekten en iyi ben anlarım ve 24-25'li yaşlara geldikten sonra bir süre sonra hissetmemeye başlıyorsun o acıyı. Zamanında ben de öyleydim çünkü. Yaşınız 21 idi sanırsam.

Evet, zamlardan dolayı Türkiye'nin kontrolünde olan El Bab'da halk sokağa çıkmış ve ortalık bildiğiniz gibi değil. Bildiğiniz isyan çıkmış. Bizim halk ise anca Survivor'da ki "Evrim"in inatçılığını konuşsunlar.

@377660, Sedat Peker'in dedikleri gerçekleşecek sanırım. Herkes sokağa çıkacak, siz çıkmayın vs. diyordu sanırsam. Öyle hatırlıyorum.

@377660, Sedat Peker'in dedikleri gerçekleşecek sanırım. Herkes sokağa çıkacak, siz çıkmayın vs. diyordu sanırsam. Öyle hatırlıyorum.
O olay oldu bile hocam. OHAL olaylarından bahsediyorsunuz sanırım. Gün geçtikçe halkın IQ seviyesi düşüyor. Yakında sokağa çıksak yürümeyi bile beceremeyeceğiz.

Sen tamamen yalnız değilsindir de ondan koymuyordur büyük ihtimal. Benim çevremde kimse olmadığı için yolda yalnız yürümek bile moralimi düşürüyor.
Yapayalnız değilim tabi ki ama öyle çok çevrem var da denemez. Geniş bir arkadaş çevrem vardı, sırf arkadaş kalalım diye yaptıklarına tahammül etmedim, bitirdim. Hiç ummadığınız yerde sizin de karşınıza biri çıkar hocam, karamsar olmaya gerek yok. Bir faydası yok çünkü karamsar olmanın.

Son olarak şunu da söyleyeyim, bomboş çıkarcı tiplerle arkadaş olacağınıza hiç arkadaşınız olmasın daha iyi. Üzülecek bir şey yok bunda.

Yapayalnız değilim tabii ki ama öyle çok çevrem var da denemez. Geniş bir arkadaş çevrem vardı, sırf arkadaş kalalım diye yaptıklarına tahammül etmedim, bitirdim. Hiç ummadığınız yerde sizin de karşınıza biri çıkar hocam, karamsar olmaya gerek yok. Bir faydası yok çünkü karamsar olmanın.

Son olarak şunu da söyleyeyim, bomboş çıkarcı tiplerle arkadaş olacağınıza hiç arkadaşınız olmasın daha iyi. Üzülecek bir şey yok bunda.

Karşıma biri çıkmaz, bayağı hayatsızım çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş kalalım diye yaptıklarına tahammül etmedim.
Hocam ben zamanında tahammül ettim, işe yaramadı.
Doğru olanını yaptınız bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı