- Katılım
- 23 Haziran 2019
- Mesajlar
- 7.087
- Makaleler
- 8
- Çözümler
- 297
Konuştuğum yaşıt bir kız yok. Hep erkek erkek nereye kadar. 
Ne demiş forum sakinleri: Erkek adamın erkek sevgilisi olur.Konuştuğum yaşıt bir kız yok. Hep erkek erkek nereye kadar.![]()
Sahte iftira meselesini merak ettim açabilir misiniz acaba?Lisedeyken sahte iftiradan atıldım ve sevdiğim kiz öldü.
Olm harbi müdürümüz maldi la okulda kamera bile yoktu.
"Aman aman aman pu pu aman aman"Ne demiş forum sakinleri: Erkek adamın erkek sevgilisi olur.
Aynı durumdayım. Üstelik bu durumdan rahatsız da olmuyorum.Motivasyonum yok ot gibi yaşıyorum. Eskiden bir hırsım vardı hayallerimin peşinde koşmak için gücüm vardı içimde bir ateş vardı ve ben o ateşi söndürdüm. Geri de yakamıyorum. Beni en çok bitiren şey yine kendimim. En kötüsü de bunların farkında olup hiç bir şey yapamıyor olmam. Sanırım uyuşturucu gibi bir bataklığa saplandım ama çıkamıyorum.
Tam olarak böyleyim:
Eki Görüntüle 631361
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.