Herkesi sahte sanmak

"Ben gerçeğim, diğerleri sahte." nasıl bir düşüncedir? Ego mu, zihinsel olarak mı tam anlayamadım.
Bende ergenlik çağına girdim, fakat bende neden böyle bir düşünce olmadı? Oysaki ben 6-7 yaşlarımda Allah'la arkadaş gibi konuşan bir çocuktum. Sonra ise geçti ve "Piskolojim bozuldu." cümlesini neye göre söyleyebiliyorsunuz? Bakın, ben de çok iyi bir çocukluk geçirmedim, 7 yaşımdan beri babam anneme şiddet uyguladı ve cidden çığlıkları müziğin yanında dinledim. Ama bakın, hala yaşıyorum, hala piskolojim yerinde, hala doğru konuşabiliyorum. Peki sizin bu şekilde "Piskolojim bozuldu." cümlesini neye göre söylüyorsunuz. Benim anladığım siz sadece egolu bir ergensiniz.

Bilmiyorum dünyada sadece ben gerçeğim diğerleri insan değil gibi. Şu an bile sizin sahte olduğunuzu sanıyorum.
Gerçeği öğrenme zamanın geldi dostum. Bizler senin kurguladığın oyunun kurgu zekalarıyız, bizleri sen buraya hapsettin. Bilinçli gibi gözüken ama sadece program olan varlıklarız. Bu oyunu ancak sen bozabilirsin. Bir de madem bu kadar imkanın vardı niye bu kadar saçma bir hayatı yaşamayı seçtin?

"Ben gerçeğim, diğerleri sahte." nasıl bir düşüncedir? Ego mu, zihinsel olarak mı tam anlayamadım.
Bende ergenlik çağına girdim, fakat bende neden böyle bir düşünce olmadı? Oysaki ben 6-7 yaşlarımda Allah'la arkadaş gibi konuşan bir çocuktum. Sonra ise geçti ve "piskolojim bozuldu." cümlesini neye göre söyleyebiliyorsunuz? Bakın, ben de çok iyi bir çocukluk geçirmedim, 7 yaşımdan beri babam anneme şiddet uyguladı ve cidden çığlıkları müziğin yanında dinledim. Ama bakın, hala yaşıyorum, hala piskolojim yerinde, hala doğru konuşabiliyorum. Peki sizin bu şekilde "piskolojim bozuldu." cümlesini neye göre söylüyorsunuz. Benim anladığım siz sadece egolu bir ergensiniz.

Evet reisin çayını içmek hareleti alır psikolojiyi düzeltir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı