Herkesi sahte sanmak

Ağalar selam.
Çarşamba günü actigim konuyu bilen bilir bilmeyen olursa etiketlerim.
Ben bundan nasıl kurtulacağım her zaman aklımdan nasıl sahte olabilir ki diye cümleler geçiriyorum ama olmuyor. Akşam anlıyorum heh diyorum, sahte değil ama sabah gene aklima takılıyor. Demin sahilde gezindim bisikletle ama herkes sanki sahteymis gibi geliyor. Sürekli ya sahteyse diye aklımdan geçiyor. Ya her şey sahteyse, ben de sahteysem? Diye aklımdan çıkmıyor. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gene de insan gorunce aklima geliyor. Şu an bile bana cevap verenleri sahte zannediyorum ve hiç huzurum kalmadı. Kaç gündür doğru düzgün yemek yiyemedim arkadaşlar. Ne yapmam gerekiyor psikolaga gitmeden halletmenin bir yolu var mı?

Matrix mi izledin?

Ben sahteyim, sen sahtesin, bu konuya mesaj yazacak olan üyelerde sahte, bu forumu açanlarda sahte. Sahte sen bu konuyu açarken, sahte biz'de bu konuya cevap vermekle meşgul olacağız. :D Şaka bir yana, o nasıl bir takıntı hocam. Düşünmezsen atlatırsın, taktiği tekniği yoktur o işin.

Hocam, siz biraz sahteye benziyorsunuz ya sahte misiniz acaba? Yoksa banamı öyle geldi? 😂
Yok hocam ben bayağı bayağı dediğiniz gibiyim. 😁

Benim gibi Dusunenler'ya sahteyse' diye düşününen var mı?

Evet ben de düşünüyorum. En ufak tesadüflerde bile bu fikir aklıma geliyor:(
Ama unutkan olduğum için onu da unutuyorum :) ben asosyal biriyim neredeyse hiç arkadaşım yok bu yüzden sanırım. Fazla düşünmek iyi değil düşününce her şey saçma gelmeye başlıyor. Düşünme, tavsiye ederim.

Eğer her şey sahte olsa bile bu dünyada yaşıyorsun ve yaşamaya devam edeceksin. Seni bu fikirden uzaklaştırmaya çalışan simülasyon programlayanların yarattığı bir NPC değilim bu arada :)

Evet ben de düşünüyorum. En ufak tesadüflerde bile bu fikir aklıma geliyor:(
ama unutkan olduğum için onu da unutuyorum :) ben asosyal biriyim neredeyse hiç arkadaşım yok bu yüzden sanırım. Fazla düşünmek iyi değil düşününce her şey saçma gelmeye başlıyor. Düşünme, tavsiye ederim.

eğer her şey sahte olsa bile bu dünyada yaşıyorsun ve yaşamaya devam edeceksin. Seni bu fikirden uzaklaştırmaya çalışan simülasyon programlayanların yarattığı bir NPC değilim bu arada :)

Hocam nasıl kurtuldunuz veya kurtuldunuzmu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı