Ben de aynı konuyu açtım, yalnız değilsin ben de farkettim sonradan bu içini rahatlatsın. Senin gibi çok kişi var bu anormal durum olmuyor en basiti benim de arkadaşım yok, sevgilim hiç olmadı.Hiç arkadaşım ya da sevgilim olmadı. Rastgele insanlar ile nasıl tanışılır, konu açılır?
Yaşım 17 ve Evet bu durumda olan bir sürü insan var.Ben de aynı konuyu açtım, yalnız değilsin ben de farkettim sonradan bu içini rahatlatsın. Senin gibi çok kişi var bu anormal durum olmuyor en basiti benim de arkadaşım yok, sevgilim hiç olmadı.
Yaşın kaç ona göre tavsiye verebilirim. Benim yalnız olmamı sağlayan etken bizzat benim yine salaklığımdı.
Onun dışı arkadaş için direkt konu açmaktan çok yaşadıklarıniz falan etkiler kız arkadaş da aynı planlı programlı bulma ihtimalin yok yani nerdeyse.Yaşım 17 ve Evet bu durumda olan bir sürü insan var.
Sevgiliden çok arkadaşımın olmaması koyuyor dışarıya cikiyorum ve sıkılıyorum.Bu durumda bir sürü insan olması normal olduğunu göstermez.
Onun dışı arkadaş için direk konu açmaktan çok yaşadıklarıniz falan etkiler kız arkadaş da aynı planlı programlı bulma ihtimalin yok yani nerdeyse
Tamam da restgele bir insan ile nasıl konuşmaya başlanır ?Kaliteli arkadaş bulmak istiyosan herkesle muhabbet et sonrasında karşılıkli anlastiginiz tipler ile devam et.
Konu bulursun açarsın konuşursun ilgi alanlarin benzerse sarar muhabbet olay bu.Onun dışı kız arkadaş bulacam diyosan en rahat öneri konser elin yüzün duzgunse konuşabiliyorsan yaparsın.Tamam da restgele bir insan ile nasıl konuşmaya başlanır ?
Popüler kültür tespit edildi fikir reddedildi.En iyisi gym.Bir ortak alan olması lazım, ben de bu sebeple elimden geldiğince spor etkinliklerine katılıyorum.
Okul biraz yaş ve şans işi. Okula gidecek yaştaysan ve şanslıysan düzgün bir insan bulabilirsin. Naber falan dersin. Spor etkinliğinde kendi kendine gelişir zaten.
İş ortamı işe bağlı.
Komşulukta kendi kendine birşeylerin gelişmesi lazım.
Veya şu sıralar moda(ve bence en saçma ve yapay olanı) olan Instagram, Snapchat felan kullan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.