Hiç dershane veya okulda eğlenceli bir anınız oldu mu?

2-3 sene önce sıranın tahtasını çıkartıp arkadaşı üstüne koyup tabut mantığıyla tüm katta dolastirmistik.
 
Hafta sonu etüdümüz oluyordu, dersten kaçıp bir yere saklanarak telefonlarımızla oynamıştık.

Sonra genelde akıllı tahtayı bozuyordum. Bir keresinde dersin ortasında açılacak bir virüs hazırladım hoca biz söylemesek az kala okulun bilgi işlemindeki görevli kişileri arayacaktı.

Sonra akşam etüdümüz oluyor. Her taraf sessiz. Son ses mehter marşını zaman ayarlı kurup tahtanın ekranını kapadık. Sınıfın kapısı da açıktı. Sonra dersin ortasında birden çalmaya başladı, bütün katta duyuldu diğer sınıflardan hocalar geldi falan falan gerisini anlatmayayım.

Sonra okulumuzda tek binada farklı bölümlerde anaokulu-ilkokul-ortaokul-lise ortak. Bir önceki senemizde akşam etüdümüz bitince gece karanlıkta diğer bölümlerin çıkışlarından hocalara yakalanmadan grup halinde çıkmaya çalışıyorduk. Ben aksiyon olsun diye şişe patlatıyordum. Bir keresinde lobide müdür yardımcısı dolaşıyordu, etraf karanlık şişeyi patlatıp kaçtım.

Bizim okulda yerel ağ üzerinden domain sistemi kullanılıyor her hocanın kendi kullanıcı hesabı var akıllı tahtaların da yerel ağa bağlı olması gerekiyor. Bizde Ethernet kablosunu söküp gevşek bağladık, sonra ders başlayınca hoca bir türlü hesabına giremedi, 10-15 dk. Oradan kaynadı. Tabi hoca bildiği için en son Ethernet kablosuna baktı ve sorunu çözdü. Sonra 10-15 dk. da bize nasihat edip o yapan kişiye (ben) beddua etti. Yani kısaca dersi yaklaşık 30 dk. kaynattık.

Şu anlık aklıma gelenler bu kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı