Hiç ölümden döndüğünüz bir an oldu mu?

Bugün denizde boğuluyordum. 2-3 kişi olmasaydı öteki taraftaydım. Deniz hakkında çok fazla strese girdim, yarın bu korkunun üsüne gitmek için başka bir yere gideceğim inşallah. Aşırı kötü bir histi, onlar olmasaydı artık şu an ben yoktum. Görmeyebilirlerdi de...Dikkatli olalım arkadaşlar.

Bir kere ilk okılda boynuma giydiğim nöbetçi askısı bir yere takıldı benim boynumda onunla birlikte orada takıldı nefessiz kaldım kendim imkanımla kurtuldum. Diğeri araba sürerken yan aynayı krımıştım arabayı yeni almıştık bende acemi sürücyüm ona daldım üzüntüden sonra bir baktım bariyerlere giriyorum düzelttim kurtuldum yanımda annem vardı ama o niye tepki vermedi anlamadım sanırım dikkatli olduğumu sandı.

6-7 yaşlarındayken ailemle denize gitmiştik. Kıyıda oynarken biraz açıldım, ayağım kaydı suya düştüm. Aileden de yüzme bilen olmadığı için yanımda bir adam vardı o beni sudan çıkardı. O adam olmasa muhtemelen bu mesajı yazamıyor olurdum :D.

Ölümün pençesinden dönmedim, ama kanser beni yakaladı. Sanırım günlerim sayılı. Ailemle ve sevdiklerimle daha fazla vakit geçirmeye çalışıyorum. Ailem, bu zamanı onlarla daha çok geçirebilmem için beni okuldan aldı. Ancak ne yazık ki, bu da yeterli olmuyor. Ölümden kaçış yok. Eninde sonunda hepimiz o sona ulaşacağız.

Ölümün pençesinden dönmedim, ama kanser beni yakaladı. Sanırım günlerim sayılı. Ailemle ve sevdiklerimle daha fazla vakit geçirmeye çalışıyorum. Ailem, bu zamanı onlarla daha çok geçirebilmem için beni okuldan aldı. Ancak ne yazık ki, bu da yeterli olmuyor. Ölümden kaçış yok. Eninde sonunda hepimiz o sona ulaşacağız.
Tedavi olmuyor musun? Ümitsiz kalma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı