Hiç paranormal bir olay yaşadınız mı?

Bir eşyayı yada bir şeyin gölgesini insana benzetilebiliyor.
Gülme sesi insan aklında oluşan seslersen biri. Kendi kendine bir şey düşünürsen ya da bilinçaltında varsa sesler ortaya çıkabilir.
Evet hocam biliyorum, o yüzden inanmıyorum dedim.
 
Hemen kurgu demeyin anlattığım şey gerçektir (her ne kadar ailem inanmasada

Bir gün salonda yatıyordum 7-8 yaşlarında gece uyurken bir anda uyandım ve H A V A D A Y D IM
İnanabiliyor musunuz? Havadaydım 1 saniye falan içinde uyumuşum.
 
Fazla değil fakat birkaç tane yaşadığım ilginç ve paranormal olarak adlandırabileceğim olaylar var. İlk olarak benim babamın eski iş yerinin önünde terk edilmiş tek katlı oldukça eski bir ev vardı. Arkadaşlarımla o evin etrafında takılırdık. O zamanlar çok küçüktük ve sallamasyon hikayeler çok vardı o evle ilgili. Evin içinde yavru kediler falan olurdu bir sürü bende o yüzden o eve bolca girerdim kediler ile oynamak için. Bazen arkadaşımla çatısına falan tırmanırdık o evin. Bir gün yalnız başıma kedilerle oynamak için yine o eve girdim öğlen falandı. Eve girip bir süre kedileri aradıktan sonra birkaç tanesini buldum ve onlar ile takıldım fakat daha önce arkaşlarımın anlattığı ve benim inanmadığım bir hikaye vardı. Evin kapıları bazen rüzgar olmadığı halde kendiliğinden açılıp kapanıyordu. Ben evdeyken benzer bir olay yaşadım. Yavru kedilerden biri koltuğun altına girmişti hiç sesi gelmiyordu ve o an evde olan tek kedi oydu. Kediyi bulmak için koltuğu biraz ittirdim ve kedi miyavlamaya başladı. Ne olduğunu anlayamadım kedinin kuyruğunu bir yere sıkıştırdığımı falan düşündüm. Biraz daha dikkatlice ittirdim kedi gözükmüyordu fakat miyavlamaya devam ediyordu ve hiçbir şekilde koltuğun altından çıkmıyordu. O sırada öbür odalardan kapı sesi duydum. Bir kapı ya kapanmıştı ya da açılmıştı. Daha sonra koltuğun olduğu odadan çıkıp eve birimi girdi diye kontrol ettim fakat kimse yoktu. Eve girdiğimde de kapıların hiçbirini kontrol etmemiştim yani hangisi kapandı ya da açılmıştı bilmiyordum. Bu arada bunlar olurken kedi diğer odadan miyavlamaya devam ediyordu. Bende bu olay üzerinde o evden çıktım ve bir daha hiç yalnız başıma girmedim o eve. Kedinin durmadan miyavlaması ve koltuğun altından çıkmamakta inat etmesini de korkmasına yorumluyorum. Muhtemelen kedi evde bir şeyler olduğunu anladı ve korktuğu içinde çıkmadı koltuğun altından. Hayvanların hisleri bize göre daha güçlüdür.

Bu arada daha öncesinde o evin yanından akşam annemle birlikte geçerken penceresinden kırmızımsı tarzda ışıklar görmüştüm fakat perde olduğu için içerisi gözükmüyordu. Sadece dışarı vuran kırmızımsı ışık belli oluyordu.
 
Son düzenleme:
Kardeşim 4 yaşındayken mezara gitmiştik. Annem yasin okurken kardeşim yarım saat falan ortadan kayboldu ama kaybolduktan 20 30 dakika sonra farkettik. Ama aramadık her nedense. Sonra kendisi geldi ve aynen şöyle dedi ''Anne... bir dede geldi, bismillah dedi... gitti.'' korkunç olanıysa o kelimeyi daha önce duymamıştı bile ve akşam saatleri kimsecikler yoktu.
Ve yine kız kardeşim 4 5 yaşlarındayken gece yatarken mutfağın kapısı'na (hafif aralanmıştı) bakıp (yatak odadan mutfağa giren bir kapı var) anneme ''Anne... Arda abim bizi izliyor'' gibi bir şey dedi. Ben diğer odadaydım, Arda da yanımdaydı.
 
Babam anlatmıştı bir arkadaşlarıyla dağda kamp yapmışlar daha sonra gece çadırda yatarken eğlence sesleri geliyormuş ama tek kelimesini anlamıyorlarmış. Dağın başındalarmış bu arada. Bütün gece sesler gelmiş kafalarını çıkarıp bakamamışlar bile, anlatırken bile donuk donuk anlatırdı rahmetli.
 
Çok yazdığım için kurguluyorum diyebilirsiniz ama döküleyim dedim. Rüyamda bisikletle bizim mahalledeki yokuşu çıkıyordum ( Tam o yokuşun sol tarafında yosunlu 2 küçük basamakla çıkılan paslı beyaz küçük bir demir kapı var ). O basamakların üzerinde küçük bir kız çocuğu ağlıyordu... Uzun siyah saçları yüzünü örtse de eliyle de kapatmıştı. Yokuşu çıkamadım, yürüyerek çıkmak için bisikletten aşağı zıplarken (biraz yüksek boyuma göre) üstüme atladı yüzü korkunçtu yeşil kanlı falan. Korkunç olansa uyandığımda hala yarı saydam şekilde yüzünü görüyordum. Acayip terlemiştim. Abimi uyandırıp anlattım, o da korktu, uyuyamadık.
 
Bir sürü var aslında ama ben aklıma geleni anlatayım çünkü yakın tarihte yaşandı ve hatırlıyorum. Gece saat 2 gibiydi ve yatmaya çalışıyordum. Ben biraz deliyimdir, odamı kapasını kapatır ve mezarlık gibi kapkaranlık yerde yatarım. Odamın kapısını da kitlemem belki deprem gibi acil bir şey olur diye. Tam uykuya dalacakken odamın kapısını birisi anahtarla açmaya çalışıyordu. Ama öyle bir zorluyor ki sanki kapıyı kıracak. Hemen yatağımdan kalktım ve kim var diye baktım ancak kimse yoktu. Daha sonradan kapım kapalı bir daha yatamadım.
Babam anlatmıştı bir arkadaşlarıyla dağda kamp yapmışlar daha sonra gece çadırda yatarken eğlence sesleri geliyormuş ama tek kelimesini anlamıyorlarmış. Dağın başındalarmış bu arada. Bütün gece sesler gelmiş kafalarını çıkarıp bakamamışlar bile, anlatırken bile donuk donuk anlatırdı rahmetli.
Allah rahmet eylesin hocam.
 
Köyde annanemde kalırken anneannem ile birlikte uyuyorduk saat gece bilmediğim bir saatte uyanmıştım annanem uyuyordu ama dolabın önünde gorile benzeyen bir gölge vardı ve çok korkmuştum bildiğim tüm duaları baştan sona okumuştum ama hala oradaydı sonra güç bela uyuyabildim uyandığımda anladım ki o annanemin kıyafetiymiş koyu renkli olduğundan gece siyah gözükmüş.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı