Hiç paranormal bir olay yaşadınız mı?

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibi, hayatınızda paranormal ya da anlamlandıramadığınız bir olay yaşadınız mı? Ben kendimden örnek verecek olursam 3-4 yıl önce rüyamda sürekli siyah birisi tarafından kovalanıyordum, bu olayı gerçek hayatta da yaşadım fakat onun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bütün rüyaları uzun uzun anlatmayacağım fakat bu olaylar yaşandığı zaman bir rüya görmüştüm. Sınıftaydım ve çoğu tanıdığım kişiler de vardı, normal bir gün gibiydi kısaca. Sonrasında bir anda bütün herkes gitti hava aniden kapandı böyle mavi ve gri tarzı olur ya hava onun gibi oldu, genellikle bu siyah birisi dediğim kişiyi de bu havalarda görürdüm. Sonradan sıraların yerleri değişti ve arkamda birisinin olduğunu hissettim, rüyayı yönetemediğim için tam kim olup olmadığını bilmiyorum ve bana çok yakınımdan kulağıma ismimi seslenmişti tam arkamı dönerken uyanmıştım, o zamanlar çok korkmuştum fakat şu an komik geliyor sadece, sizin de varsa anlatın okuyalım birlikte.😄

Bir yakınımız kaynar suyu lavaboya döktü ve delirdi. İslam'a göre lavaboda Cin'ler var ve kaynar suyu lavaboya dökünce üstlerine dökmüş oluyorsunuz. Bu sebepten dolayı da size musallat oluyorlar. Tabi dini ve bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum ama kadın basbayağı delirmişti, kendi çocuğunu boğmaya çalıştı ve ben öldürmedim diye etrafta dolaşmaya başladı. Şu an durumu iyi.

Bir yakınımız kaynar suyu lavaboya döktü ve delirdi. İslam'a göre lavaboda Cin'ler var ve kaynar suyu lavaboya dökünce üstlerine dökmüş oluyorsunuz. Bu sebepten dolayı da size musallat oluyorlar. Tabi dini ve bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum ama kadın basbayağı delirmişti, kendi çocuğunu boğmaya çalıştı ve ben öldürmedim diye etrafta dolaşmaya başladı. Şu an durumu iyi.
Öncelikle geçmiş olsun, lavaboya kaynar su dökme olayını yaklaşık 3-4 gün önce duymuştum fakat bunu bilmediğim zamanlar da bir çok kez zorunlu olarak dökmüştüm bir şey yaşamamıştım. Çok bir bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum değişik bir olay ama.

Öncelikle geçmiş olsun, lavaboya kaynar su dökme olayını yaklaşık 3-4 gün önce duymuştum fakat bunu bilmediğim zamanlar da bir çok kez zorunlu olarak dökmüştüm fakat bir şey yaşamamıştım. Çok bir bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum değişik bir olay ama.
Çalıştığım iş yerinde çay bardağını sürekli termostaki sıcak su ile beraber çalkalayıp dökerdim lavaboya. Elimi çok kez yakmıştım düz kaynar suydu yani. Her gün yapardım ve 6 ay boyunca da yaptım. Hiç bir şey olmadı. Gerçeklik seviyesini bilmiyorum en azından uyduracaklarını düşünmüyorum. Başka bir şeyden dolayı da olmuş olabilir. İlla ki bilimsel açıklaması vardır diye tahmin ediyorum.

Çalıştığım iş yerinde çay bardağını sürekli termostaki sıcak su ile beraber çalkalayıp dökerdim lavaboya. Elimi çok kez yakmıştım düz kaynar suydu yani. Her gün yapardım ve 6 ay boyunca da yaptım. Hiç bir şey olmadı. Gerçeklik seviyesini bilmiyorum en azından uyduracaklarını düşünmüyorum. Başka bir şeyden dolayı da olmuş olabilir. İlla ki bilimsel açıklaması vardır diye tahmin ediyorum.
Uydurma değildir muhtemelen fakat bazı psikolojik rahatsızlığı olabileceğini düşünüyorum, eğer gerçek olup olmadığına emin değilseniz çoğu hikayenin eskilerden itibaren anlatılarak geldiği için öyle bir şey söylemiş olma ihtimali de var, ChatGPT'ye sorduğumda malzemelere zarar gelmesi gibi durumların olabileceğini söylüyor, bence batıl bir inanç.

Bir yakınımız kaynar suyu lavaboya döktü ve delirdi. İslam'a göre lavaboda Cin'ler var ve kaynar suyu lavaboya dökünce üstlerine dökmüş oluyorsunuz. Bu sebepten dolayı da size musallat oluyorlar. Tabii dini ve bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum ama kadın basbayağı delirmişti, kendi çocuğunu boğmaya çalıştı ve ben öldürmedim diye etrafta dolaşmaya başladı. Şu an durumu iyi.

Olay şu büyük ihtimalle:
Kadının altta yatan psikolojik sorunları vardı ya da sonradan oluştu ve delirdi sonrasında da kadının cinler tarafından lanetlendiği iddiasını ortaya atan kişiler şöyle bir bağlantı kurdular: "Hmm, bu kadın sıcak suyu lavaboya dökerdi ve ebemden duyduğum bilgilere göre kaynar suyu lavaboya dökünce cinlerin üstüne dökmüş oluyoruz ve bu da onları sinirlendiriyor ve bize musallat oluyorlar. Kesin bu kadına bu yüzden cinler musallat olmuştur."

Bu lavaboya kaynar su dökerken özellikle euzu besmele çekilirki musallat olunmasın.

(Bilgi niyetine)
Değişik bir durum ama bunun gibi bir çok bilmediğimiz eskide kalan şeyler vardır, günümüze gelse onlara da böyle olmuş falan derdik. Din ile bu olayın neden bağdaştığını bilmiyorum ama alakası yoktur bence.

Değişik bir durum ama bunun gibi bir çok bilmediğimiz eskide kalan şeyler vardır, günümüze gelse onlara da böyle olmuş falan derdik. Din ile bu olayın neden bağdaştığını bilmiyorum ama alakası yoktur bence.
Cinler pis yerlerde olurlar bu yüzden lavabodaya su dökünce onların canı yandığını bu kinlede sana saldırmaya çalıştıkları söylemişti dindar bir büyüğüm, doğru mudur bilmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı