Hiç paranormal bir olay yaşadınız mı?

Memlekete dönmüştüm, Sivas'a. O sırada da Brezilya'lı bir kızla beraberim. Yazıyor işte "yaaa çok merak ettim Sivas nasıl bir yer uwu" bilmem ne. Sivas işte anasını satayım. Neyse çarşının ortasında iki fotoğraf çekeyim de atayım dedim ve çektiğim fotolarda (ki yaklaşık 4-5 tane) uçak veyahut Starlink olmayan, hızlıca, üçgen hizasında hareket eden 3 kargacık kurgacık fazlasıyla parlak şeklin gökyüzünde süzülüşünü yakalamışım. Daha sonra farkına vardım bunun tabii. Ya askeri bir malzeme ya da birtakım modifikasyonlar ile çingene kerhanesine dönderilmiş dronelar olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise arkadaşım ile birlikte unv için Manavgat'ın Çeltikçi (Antalya) köyünde çevresi portakal ve incir ağaçlarıyla çevrili 2 katlı öğrenci evine yerleştik. İlk senemizde bir gün sabah 3 gibi dış demir kapı yüksek sesle vurulmuştu. O kadar yüksekti ki tarif edemem korkudan dışarıya çıkıp bakamadık. Normalde fitnessla uğraştığım için kendime güvenim tam hanii ama çıkamadık o gece neyse ertesi gün ev sahibini aradık anlattık anlam veremediler işte ses çıkarmışsınızdır uyarmak için çalmışlardır diye geçiştirdiler ki ses çıkarmıyorduk.
Evin çevresi boş olduğu için pek olası değildi bu durum. Ertesi sabah tam evden çıkıp okula gitmek için dış kapıyı açarken tam ortada bir yumurta buldum, yumurtanın konumu duruş şekli kesinlikle şans eseri değildi. Neyse eve koydum akşamı spordan döndükten sonra yumurta pişirirken onu da pişireyim dedim. Ve sonra böyle bir şey gördüm ve o yumurtayı hemen var gücümle dışarıya attım. O günden sonra elektrikten dolayı modem, telefon, çamaşır makinesi, farklı zamanlarda yandı, bozuldu, eşyalarımız kayboluyordu ve en sonunda perde yandı. O yumurtadan sonra arkadaşımla konuşmuyorduk yemek yiyemiyorduk farklı bir moda girmiştik anlatamayacağım bir korku vardı içimizde.
Ve evde tek iken bir gün yemin ediyorum Babamın bana seslendiğini duydum. Her neyse sonunda arkadaşımla birlikte okulu bitiremedik hayatımızdan 2 yıl boşa geçmiş oldu. Perdenin resmini bulamadım. Kesinlikle yalan değil yaşadım gördüm.

Dosya Ekleri

• IMG_0255.JPG
    IMG_0255.JPG
    347,3 KB · Görüntüleme: 106
Lise arkadaşım ile birlikte unv için Manavgat'ın Çeltikçi (Antalya) köyünde çevresi portakal ve incir ağaçlarıyla çevrili 2 katlı öğrenci evine yerleştik. İlk senemizde bir gün sabah 3 gibi dış demir kapı yüksek sesle vurulmuştu. O kadar yüksekti ki tarif edemem korkudan dışarıya çıkıp bakamadık. Normalde fitnessla uğraştığım için kendime güvenim tam hanii ama çıkamadık o gece neyse ertesi gün ev sahibini aradık anlattık anlam veremediler işte ses çıkarmışsınızdır uyarmak için çalmışlardır diye geçiştirdiler ki ses çıkarmıyorduk.
Evin çevresi boş olduğu için pek olası değildi bu durum. Ertesi sabah tam evden çıkıp okula gitmek için dış kapıyı açarken tam ortada bir yumurta buldum, yumurtanın konumu duruş şekli kesinlikle şans eseri değildi. Neyse eve koydum akşamı spordan döndükten sonra yumurta pişirirken onu da pişireyim dedim. Ve sonra böyle bir şey gördüm ve o yumurtayı hemen var gücümle dışarıya attım. O günden sonra elektrikten dolayı modem, telefon, çamaşır makinesi, farklı zamanlarda yandı, bozuldu, eşyalarımız kayboluyordu ve en sonunda perde yandı. O yumurtadan sonra arkadaşımla konuşmuyorduk yemek yiyemiyorduk farklı bir moda girmiştik anlatamayacağım bir korku vardı içimizde.
Ve evde tek iken bir gün yemin ediyorum Babamın bana seslendiğini duydum. Her neyse sonunda arkadaşımla birlikte okulu bitiremedik hayatımızdan 2 yıl boşa geçmiş oldu. Perdenin resmini bulamadım. Kesinlikle yalan değil yaşadım gördüm.
Nasıl yaşıyorsunuz? Bir dakika durmaz taşınmaya çalışırdım olmazsa kafama sıkardım. Anlattığınız korku filmlerindeki şeylerden bile daha korkunç geldi bana, kurtulduğunuz iyi olmuş. Taşındın değil mi.

Gece lavaboya gitmek için kalktım koridordan mutfağa baktığımda küçük bir kızın bana arkasına dönük olduğunu gördüm ama hiç korkmadım çünkü gerçek olmadığını biliyordum halüsinasyondu.

Hiç yaşamadım fakat yaşamaya uygun ortamlarda çok bulundum. Gece bomboş sahilde alkol almanın yanı sıra ateşin külünede bastım, karanlıkta şeytan cin gelin yanıma sohbet edelim diye de söylendim, fakat hiçbiri gelmedi veya bir paranomal olay yaşamadım. Sanırım bu şeytan-cin olayları bir efsaneden ibaret.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı