- Makaleler
- 1
Yaşanan olayların gece vakti, uykulu veya uyunan zamanlarda gerçekleşmesi tesadüf değil tabii.
Yaşanan olayların gece vakti, uykulu veya uyunan zamanlarda gerçekleşmesi tesadüf değil tabii.
Aman aman.Gece yarısı konu dışı etkinliğine hoşgeldiniz, bugünkü konumuz: Hayatınızda paranormal olay yaşadınız mı? Yaşadıysanız lütfen anlatınız.
Sabah 6.45 gibi okul servisime binmek için apartmandan çıkacakken tam apartman kapısının arkasında bir metrelik bir siluet gördüm, gördüğüm gibi kaybolmuştu. Gördüğümden bile şüphe ederim bazen o kadar anlık gördüm yani. Sabah ezanının okunuyor olması da cabası.
Şu kaybolan yaşlı amca ve yürüteci miBen ayıkken de geçirdim.
Kuzenimle köydeki (yaklaşık 20 hane kadar küçük bir yerleşim yeri) mezarlığın yanındaki pencere ve kapısı bile olmayan bir kulubenin içine çadır kurup kamp yapmıştık. Abuk subuk sesler geliyordu. Sürekli köpek havlaması, uğultular (büyük ihtimalle esen rüzgardı ama neyse) geliyordu. Garipti.![]()
Anladım.Beter ol lan pokemon ferhat. (Lafım sana değil)
Abi marketin giriş kapısından çıkamaz tuhaf kapı illaki kasanın yanından çıkması lazım adam benim önümden çıkmadı marketin her yerine baktım yok. Eminim yürüteç onun çünkü öne doğru yürüteç kullanır gibi kambur yürüyordu ve ağırlığını arabaya veriyordu.Şu kaybolan yaşlı amca ve yürüteci miYürüteç başka birisinin olabilir. Gerçekten paranormal bir olay olduğuna inanıyorsanız yakın civardaki bir kamera kayıtlarına bakmak için rica edebilirsiniz.
Kambur yürüyen, yürüteç kullanan başka bir amca o yoldan geçmiş olabilir. Kameradan bakılıp görülmeyecek şey değil.Abi marketin giriş kapısından çıkamaz tuhaf kapı illaki kasanın yanından çıkması lazım adam benim önümden çıkmadı marketin her yerine baktım yok. Eminim yürüteç onun çünkü öne doğru yürüteç kullanır gibi kambur yürüyordu ve ağırlığını arabaya veriyordu.
Evet yaşadım.Hemde 3 kereGece yarısı konu dışı etkinliğine hoşgeldiniz, bugünkü konumuz: Hayatınızda paranormal olay yaşadınız mı? Yaşadıysanız lütfen anlatınız.
Sabah 6.45 gibi okul servisime binmek için apartmandan çıkacakken tam apartman kapısının arkasında bir metrelik bir siluet gördüm, gördüğüm gibi kaybolmuştu. Gördüğümden bile şüphe ederim bazen o kadar anlık gördüm yani. Sabah ezanının okunuyor olması da cabası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.