Hiç sevgilimin olmadı ve hiç sevilmedim

Hocam erkek bir arkadaşınız varsa, ister üniversite içi ister üniversite dışı olsun, eğer aranız onunla iyiyse onun çevresinde varsa eğer kızlı erkekli arkadaş grubu ortamlarına girip en azından kızlarla iletişim de olursanız (aynı ortamda bulunacağınız için elbet bir kız sizinle konuşur sadece kaba gözükmeyin) bir kızla konuşurken böylece zamanla o heyecanınızı yenmiş olursunuz ve ortalama bir tipiniz olduğunu göz önünde bulundurursak elbet biri size adım atar.

Maalesef 2 3 tane var, onların da çevresi yok. Kız çevresi yok ama onlar dert etmiyor galiba bilemiyorum. Başka bir öneriniz var mı çünkü arkadaşlardan hayır yok. Zaten doğru dürüst arkadaşım da yok. Ben şey düşünmüştüm: Sosyal medyadan kızlara yazayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef 2 3 tane var, onların da çevresi yok. Kız çevresi yok ama onlar dert etmiyor galiba bilemiyorum. Başka bir öneriniz var mı çünkü arkadaşlardan hayır yok. Zaten doğru dürüst arkadaşım da yok. Ben şey düşünmüştüm: Sosyal medyadan kızlara yazayım?

Hocam zaten günümüzde eğer sosyal medyada bir sürü kişi ekleyip st atmıyorsanız, sınıftaki kızlarla arkadaş olmaya çalışmıyorsanız ya da kafelerde birilerinin Instagram'ını istemiyorsanız olmaz yani nasıl olacak? Çok istiyorsanız bu dediklerimden birini yapın 2 aya bulursunuz ama sanki ilk sevgili tecrübesi 21 yaş için biraz geç gibi. Bodoslayabilirsiniz biraz ilk seferlerde. İçine kapanığım olayını geçin bazı kızlar var emo seviyor asosyal seviyor bazıları var ortamdan ortama koşanları seviyor. Deneye deneye bulacaksınız. Yine de çok iyi değil evde çok takılmak, bir iki hobi edinip spor yapsanız bir de Instagram'ya da snapten birilerini ekleyip yazsanız tamamdır. Diyebilirsiniz ne saçma şey, yani evet. Bana göre en sağlıklısı doğal olarak tanışmak ilişki kurmak ama günümüzde zor. Çok yakışıklı bile olsanız gidip Instagram istediğinizde sapık muamelesi görüp ret yiyebilirsiniz.

Maalesef 2 3 tane var onların da çevresi yok kız çevresi yok ama onlar dert etmiyor galiba bilemiyorum başka bir öneriniz var mı çünkü arkadaşlardan hayır yok zaten doğru dürüst arkadaşım da yok ben şey düşünmüştüm sosyal medyadan kızlara yazayım?
Sosyal medya kullanmadığınız için o konu hakkında bir şey dememiştim lakin artık insanlar Sosyal medya üzerinden birileriyle tanışıyorlar ve çevre de dediğiniz gibi bir çare yoksa o zaman sosyal medya üzerinden ilerleyin ve altını çiziyorum ilişki deneyiminiz olmadığından ötürü direkt birine yazmayın aynı şehirde olan birinin hesabını bulursanız takipçi sayısına bakın az ve ortalama civarlarındaysa oradan devam edin ve insanlar artık hayatlarını Sosyal medyalara döktüğü için kolay bir şekilde o kişinin hayatı hakkında fikir sahibi oluyorsunuz siz de o kişinin gönderilerinden storylerinden hatta takipçilerinden ve takip ettiklerinden bile fikir sahibi olabilirsiniz ek bir öneri aşırı erkek arkadaşı varsa es geçin.

Hocam zaten günümüzde eğer sosyal medyada bir sürü kişi ekleyip st atmıyorsanız, sınıftaki kızlarla arkadaş olmaya çalışmıyorsanız ya da kafelerde birilerinin Instagram'ını istemiyorsanız olmaz yani nasıl olacak? Çok istiyorsanız bu dediklerimden birini yapın 2 aya bulursunuz ama sanki ilk sevgili tecrübesi 21 yaş için biraz geç gibi. Bodoslayabilirsiniz biraz ilk seferlerde. İçine kapanığım olayını geçin bazı kızlar var emo seviyor asosyal seviyor bazıları var ortamdan ortama koşanları seviyor. Deneye deneye bulacaksınız. Yine de çok iyi değil evde çok takılmak, bir iki hobi edinip spor yapsanız bir de Instagram'ya da snapten birilerini ekleyip yazsanız tamamdır. Diyebilirsiniz ne saçma şey, yani evet. Bana göre en sağlıklısı doğal olarak tanışmak ilişki kurmak ama günümüzde zor. Çok yakışıklı bile olsanız gidip Instagram istediğinizde sapık muamelesi görüp ret yiyebilirsiniz.

Değerli tavsiyelerin için teşekkür ederim, söylediklerini uygulamaya çalışacağım. Instagram ve Snapchat hesabı açıp oradan paylaşımlar yapacağım ve ilgimi çeken kızlara yazacağım. Dediğiniz gibi doğal yollarla tanışmak bazen sıkıntı olabiliyor; karşımdaki kişinin sevgilisi olup olmadığını bilemediğim için yanlış anlaşılma ihtimali var. Hatta bu yüzden linç bile yiyebilirim, belli olmaz. Sonuçta bu devirde kimseye güvenilmiyor.

Sosyal medya kullanmadığınız için o konu hakkında bir şey dememiştim lakin artık insanlar sosyal medya üzerinden birileriyle tanışıyorlar ve çevre de dediğiniz gibi bir çare yoksa o zaman sosyal medya üzerinden ilerleyin ve altını çiziyorum ilişki deneyiminiz olmadığından ötürü direkt birine yazmayın aynı şehirde olan birinin hesabını bulursanız takipçi sayısına bakın az ve ortalama civarlarındaysa oradan devam edin ve insanlar artık hayatlarını sosyal medyalara döktüğü için kolay bir şekilde o kişinin hayatı hakkında fikir sahibi oluyorsunuz siz de o kişinin gönderilerinden storylerinden hatta takipçilerinden ve takip ettiklerinden bile fikir sahibi olabilirsiniz ek bir öneri aşırı erkek arkadaşı varsa es geçin.

Evet çevreden fayda yok mecbur sosyal medyadan şansımı deneyeceğim. Dediğiniz gibi aynı şehirde olması ve çok fazla erkek kankaları olmaması önemli kriterler bunları dikkate alacağım diğer türlü sağlıklı bir ilişki olacağını düşünmüyorum.

Murphy kanununu uygula yani nedir bu Kaçarsan kovalanırsın; kovalarsan kaçarlar. Arkadaş ortamlarında bulun, kulüplere gir varsa yani kendini göster ama bunu yaparken olağan halinden, duruşundan taviz vermeden yap biraz gizemli takıl yani. Kendine yakışan şeyler giy, güzel bir parfüm sık mesela vs vs. Kız bulmalıyım diye değil de kendin için yaparsan bunları elbette birilerinin ilgisini çekersin. Kafana takma fazla daha gençsin.

Maalesef günümüz ilişkilerinde ''karşı cins'' artık doyumsuz duruma gelmiş vaziyette dostum. İyi olman, düzgün olman karşı cinsin umurunda değil, çoğu kız sekspalite içinde clutch atıyor. Eli yüzü düzgün ve birikimli birini beklersen maalesef öyle biri gelmeyecek. Öyle birini arasanda bulamıyorsun zaten.

Değerli tavsiyelerin için teşekkür ederim, söylediklerini uygulamaya çalışacağım. Instagram ve Snapchat hesabı açıp oradan paylaşımlar yapacağım ve ilgimi çeken kızlara yazacağım. Dediğiniz gibi doğal yollarla tanışmak bazen sıkıntı olabiliyor; karşımdaki kişinin sevgilisi olup olmadığını bilemediğim için yanlış anlaşılma ihtimali var. Hatta bu yüzden linç bile yiyebilirim, belli olmaz. Sonuçta bu devirde kimseye güvenilmiyor.
Hocam evet ama gidip bodaslama "sa sevgilin var mı" falan deme yani. Burası flört tavsiye sitesi vesaire değil ama sohbeti selam gibi şeyler yazarak başlatmak en kötü seçenek. Mesela kızın stlerine bakıyorsun bildiğin bir mekan veya senin de sevdiğin aktivite gördün o stye onunla alakalı yanıt yazarak başla. Çok düşünmeye gerek yok konuşurken devlet daire memuruyla konuşmuyorsun ya. Eğer sohbet ilerlemiyor gibiyse mesela "hm, anladım" gibi şeyler diyorsa o kızı direkt sal hem linçlenirsin hem de bariz şekilde istemiyordur. Böyle deneye deneye bulursun. Çok takipçisi gönderisi olan kişileri kovalama. Gözünüze samimi görünen kişileri deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı