Hiç Torrent kullanıyor musunuz?

@Silinen üye Pek yanlış olduğunu düşünmüyorum. Sana ücretli içerik ücretsiz sunuluyor, bence biz ücretsiz sanıyoruz. Bir bedeli olmaz olur mu? Virüs "çöplüğü" demek de yanlış olur bence :D Çöplük değil sonuçta. Virüslü bir ortam ama, bu düşüncemi yanlışlayan bir kanıt sunarsan sevinirim. Konuya gelirsek oyun indirmiyorum, yeni bilgisayar aldığım için indirmekten çekiniyorum malum virüsler mahvetmesin :) (Eskiden indirirdim ama) Film ve dizi indiriyorum, uygun içerikli "TV şovu" dediklerinden, yanlış anlaşılmasın :D

Torrent bir ortam değil diye biliyorum? P2P yöntemiyle dosya paylaşmaya yarayan programlar bunlar sadece. Herhangi bir illegal şey ifade etmiyor kendi başına. Soruya gelirsek tabii ki.
Anime satan bir kurum olmadığı için haliyle Torrent’ den veya Fan gruplarının sitelerinden indiriyorum.
- Öyle bir kurum olsa da aynı şeyi yapardım açıkçası :p -

Şimdiye kadar hiç kullanmadım ama yeni bilgisayar toplayınca büyük ihtimalle kullanırım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı