Hiçbir şeyin zevk vermemesi

Newtype

Hectopat
Size de oluyor mu biliyorum ama iki yıl öncesine kadar ben en ufak şeyde bile mutlu olurdum, telefonun şarjının dolu olmasına bile sevinirdim o derece yani. Ama sonra biraz ağır olaylar yaşadım ve bundan sonra eskiden çöp grafiklerde oynadığım oyunları şimdi ultrada oynasam da hiçbiri eskisi kadar zevk vermiyor. Bu size de oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bıkkınlık gelmiş. Yeni aktiviteler ve uğraşlar bul kendine. Sosyalleş. Evde oturup 15 saat bilgisayar oynamakla tabii ki bir süre sonra hiçbir şeyden zevk alamazsın. Hayat bu kadar boş değil, yaşa.

Hayattan çok zevk almak ve ya hiç zevk alamamak şizofreniye yorumlanır. Fakat öyle olduğunu zannetmiyorum, dışarı çık sosyalleş. Kendine evcil hayvan alabilirsin

Monoton giden hayatı daha da monotonlaştırdığınızda depresyona girebilirsiniz.Yeni şeyler öğrenmek insanı mutlu kılar. Uyku ve beslenme düzeninizi kontrol altına alın. Doğa yürüyüşleri yapın. Bisiklet ve yüzme güzel aktivitelerdir. Vücudunuzu çalıştıracak ve onu yoracak bir şeyler yapın. Yeni hobiler ve arkadaşlar edinin. Kitap okuyun. Yapacak o kadar çok şey var ki dolu dolu yaşayın hayatı!

Öncelikle o moddan çık. Çünkü beyin öyle bir yapı ki düşündüğüne yöneltiyor kendini. Sürekli neden hiçbir şeyden zevk alamıyorum gibi ifadeleri aklında dolaştırıp durma. Bunun içinde zihnini farklı şeylerle meşgul etmelisin. Daha önce yapmadığın şeyler olabilir ama sana bir şeyler katsın ki mutlu ol , o işten zevk al. Benim önerim fitness gibi bir sporla uğraş kendindeki estetik değişimi görmek seni gayet mutlu edecektir :LOL:.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı