HOI 4 Tavsiyeleri

Ssansarsalvo

Hectopat
Katılım
10 Ağustos 2020
Mesajlar
1.615
Çözümler
10
Oyunda 3 saatim falan var Irak ve Bulgaristan'ı zorlanmadan aldım sonra Romanya'ya daldım, onlarla savaşırken ben faşist olmama rağmen İngiltere ve Amerika tarafına katıldım. Nazilerin gönderdiği destekten dolayı bir türlü Romanya'yı yenemedim ve de başka ülke ile başlamaya karar verdim. Yeni başlayan biri hangi ülke ile rahat eder? Ve de tüyolarınız var mı yeni başlayan kişiler için?
 
Ama çıkarma vb. gerekiyor biraz zorlar.
A.B.D'nin 1940'dan önce savaşa girmesi pek mümkün değil. Bu süreçte filosunu yaklaşık iki katına çıkartabilir. Yani kolayca gemileri getirip çıkartma yapabilir. Ayrıca savaş başında Birleşik Krallık'a asker gönderip, Norveç için savaşarak savaş tecrübesi de edinebilir.
 
Son düzenleme:
Almanya'yla başla. Oyunu erkenden öğrenmeni sağlar.

Doctrine'ler çok önemli. 4 araştırma slotu bulunan ülke oynuyorsan (Fransa hariç) her zaman 1 tanesiyle kara doctrine'i araştır.

Uçaklar muazzam etkili. Almanya'yla hava üstünlüğünü alamazsan üzerler seni. Ayrıca hava doctrine'leri de çok etkili. Boş bulundukça araştır.

Bunlar küçük tüyolardı. Gerisini oynaya oynaya veya video izleyerek öğrenirsin.

ABD'yle başlamanı önermem, zor ülke. Savaştan uzak olduğun için oyunu öğrenemezsin. Japon savaşı çok zorlar seni. Donanmayı da aktif olarak kullanman gerekir, zor iş.

EKLEME: Almanya oynarken Fransa'ya kendi sınırından saldırma, o dağlara gömerler seni. Belçika ve Hollanda üzerinden Fransa'ya gir veya paraşütçülerle önemli şehirlerine atla.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı