Hoşlandığım kıza nasıl açılırım?

Hoşlandığım kız ile iyi anlaşıyoruz ara sıra şakalaşıyoruz hatta ama nasıl açılacağımı bilmiyorum. Eğer deneyimli abilerim ablalarım var ise yardımcı olabilir mi? Mesajlaşıyoruz anlaşıyoruz tamam da ilerisi gelmiyor. Bundan önce yaşadığım bir olayda güvenimi kaybetmiştim ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Hocam korkma sadece hoşlandığını söyle yeter zaten karşılık varsa gerisi gelir.

Evet işte bu istediğimi kaptım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3,5 KB · Görüntüleme: 114
Kız arkadaşım doktor. Arkadaş ortamında tanıştık, o gün pek yüz vermedi bana ama ben ilk görüşte çarpıldım. Sonra Instagram'dan takipleştik, bir süre takip ettim. Ortak konuları keşfedince sohbete başladım, yakınlaşmak için de onun mesleğiyle ilgili olan bir sorunu bahane ederek kendime randevu çıkardım. (çok fenayım çok) O gün ilk defa yalnız görmüş oldum. Sonra muayene esnasında hastalıktan çok farklı konular konuşulunca kahve sözü aldım. Kahveler içildi, yemeğe geldi sıra falan...

Sonuç, 1. yılımızın tamamlanmasına az kaldı. Demem o ki mesajlaşma bir yere kadar, kızla buluş, kendini göster, yoksa olmaz o iş.
Ne güzel hocam. Ben maalesef sevdiğim kıza açılamadım. Aslında o da seviyordu beni ama işte ben cesaret edemiyorum. Dilim dönüyor. Gidip aşkı ilan edeceğim diyorum edemeden geri dönüyorum. Hep reddedilme korkusu içinde yaşıyorum. Bu yüzden babamdan hiçbir zaman bir şeyler isteyemedim direkt. Ya almazsa, ya reddederse diye korktum. Reddedilme korkusu başıma bela oldu. Bu yüzden kız gitti benim de gönül işlerim bitti :(.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı