Hoşlandığım kıza nasıl açılırım?

Teknoloji forumunda böyle sorular sormak nasıl aklınıza geliyor anlamış değilim? @Recep Baltaş bu gibi konular onaylanmasın artık.

Burada hem @tirabzonun_kaymagi gibi sistem toplamada bilgili @Jira gibi duygusal açılardan yardım eden @Samotne Ciasteczka gibi sistem hataları ve anime konusunda bilgili ve daha birçok konuda bilgililer var inan bana sadece teknolojiyle alakalı şeyler açılsa %50 gibi bir miktar gider bu forumdan. Evet doğru teknoloji formu o zaman neden sağlık, konu dışı motor anime/manga eğitim gibi konular var?
Hoşlandığım kız ile iyi anlaşıyoruz ara sıra şakalaşıyoruz hatta ama nasıl açılacağımı bilmiyorum. Eğer deneyimli abilerim ablalarım var ise yardımcı olabilir mi? Mesajlaşıyoruz anlaşıyoruz tamam da ilerisi gelmiyor. Bundan önce yaşadığım bir olayda güvenimi kaybetmiştim ne yapmalıyım? Teşekkürler.

En fazla ne olur ki 2-3 sene sonra aklına gelip tebbesüm etceksin çocuğun aşık olursa deneyiminden bahsedersin. Biliyorum sorun nasıl söyleyeceksin ama bende bilmiyorum D:
 
Son düzenleme:
Burada hem @BerkeP gibi sistem toplamada bilgili @Jira gibi duygusal açılardan yardım eden @techno3030 gibi sistem hataları ve anime konusunda bilgili ve daha birçok konuda bilgililer var inan bana sadece teknolojiyle alakalı şeyler açılsa %50 gibi bir miktar gider bu forumdan. Evet doğru teknoloji formu o zaman neden sağlık, konu dışı motor anime/manga eğitim gibi konular var?
Yanlış anlamışsın. Hoşlandığım kıza nasıl açılabilirim tarzı konular açılması çok saçma ve emin ol bundan forumda tonlarca var.
 

Geri
Yukarı