HP 250 G7 laptop için işletim sistemi önerisi

Kamtasya

Decapat
Katılım
30 Mayıs 2022
Mesajlar
1.865
Çözümler
10
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Toshiba MQ04ABF100 HDD'ye sahip bir laptopum var. Windows 10 kurulu ama tahmin edebileceğiniz gibi rezalet bir performansı var. Laptopta sadece Spotify, ofis, ve medya depolama ve tüketimi yapıyorum ve Linux yüklemeyi düşünüyorum, sorunsuz akıcı bir deneyim elde edilebilir mi? Laptop modeli ise HP 250 G7 (6BP33EA) Notebook
 
Windows sürümünü ayrı olarak seçip mi yüklediniz. Ltc gibi.
 
Ben bu modeli altı ay boyunca kullandım, yalnız benimkinde orijinal olarak 250GB SATA SSD vardı ve ben Win10 performansından mutluydum. Kendi özelliklerine göre iyi bir bilgisayardı ve 2000'lerin oyunlarını da oynatabiliyordu (GTA:SA, CS:S vs.). İşletim sistemini değiştirmeniz program performnasını çok değiştirmez, açılış hızı falan artar o kadar. Belki de sizin probleminiz HDD kaynaklı olabilir.
 
Windows sürümünü ayrı olarak seçip mi yüklediniz. Ltc gibi.

Cihazı ablam kullanıyor o yüzden kesin bir şey söyleyemem bu konuda.

Ben bu modeli altı ay boyunca kullandım, yalnız benimkinde orijinal olarak 250GB SATA SSD vardı ve ben Windows 10 performansından mutluydum. Kendi özelliklerine göre iyi bir bilgisayardı ve 2000'lerin oyunlarını da oynatabiliyordu (GTA: Sa, CS: S vs.). İşletim sistemini değiştirmeniz program performnasını çok değiştirmez, açılış hızı falan artar o kadar. Belki de sizin probleminiz HDD kaynaklı olabilir.

22H2 SSD'ye göre paketleniyor diye biliyorum sanırım. Amacım program performansı değil akıcı bir deneyim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı