İnceleme HP Victus 16-S0047NT alınır mı? (Sıkça Sorulan Sorular)

Hocam ben böyle bir sorunla karşılamadım bende beyaz renk sağdaki ekrandaki gibi. Eğer düzeltemezseniz HP desteği arayın ilgilenirler. Çözüm sağlanmazsa da değişim sağlanır.

Hocam ben böyle bir sorunla karşılamadım bende beyaz renk sağdaki ekrandaki gibi. Eğer düzeltemezseniz HP desteği arayın ilgilenirler. Çözüm sağlanmazsa da değişim sağlanır.

Panel arızası olsaydı zaten tüm Victuslarda görünürdü. Genel olarak AMD modellerinde oluyor ama Radeon ekran ayarlarından düzeltilebiliyor. Leş nitro modelleri alan insanlara da ekmek çıkıyor Victus'un ekranı kötü diyerekten.

Nitro 16 ısınmıyor ki? Neden bahsediyorsun? Cyberpunk gibi bir oyunda bu sıcaklıklar çok tatmin edici. Fotoğrafı @revivality'nin konusundan aldım, başka oyun/sıcaklık testi de istiyorsan sorabilirsin kendisine.

Arkadaşlar ben bu modeli almadan önce de Victus kullanıyordum, sizde ezber bozun biraz soğutması gayet iyi bu laptopun, herkes kendi bildiğini okuyor. Isınma problemi yok. Daha önce ısınmasından kaynaklı bir problem yaşamadım. Ekran kalitesi ise önceki laptopumda pek sorun yaşamadım genel kullanımda çok sıkıntı yaratmadı. Profesyonel işlerle ilgilenenler için daha iyi panelleri olan laptop marka modellerini tercih etmeleri daha uygun olur diyebilirim.

Yani ne sizin gördüğünüz kadar leş bir ürün, ne de arkadaşın söylediği gibi iyi bir paneli var. Ama şunu biliyorum piyasadaki en F/P donanımlardan birine sahip bu model.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadın hala Power limit ile throttle ın farklı kavramlar olduğunu neyse anlamamaya devam edin bol limitli ve klimalı kullanmanız dileğiyle cihazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…