İnceleme HP Victus 16-S0047NT alınır mı? (Sıkça Sorulan Sorular)

Bu konuyu okuyan ve laptop almayı düşünen kişiler için söylüyorum. Yukarıdaki gönderilerde iki taraf da kendi cihazını arşa çıkarıp diğer cihazı gömme peşinde. Victus'da Nitro 16 serisi de şuan piyasadaki iyi Laptoplar. İkisi de rezalet değil ikisi de kusursuz değil. Victusun Soğutmasında bir sorunu yok, gayet iyi geçmiş yıllarda ki sorunlar da çözüldü. Ekran da rezalet falan değil bir çok kişi için yeterli ama %100 sRGB 400 nit ekran tabii ki daha iyi. Bütçeye ve tercihlere, öncekilere göre iki laptop da üzmez. Konuyu daha fazla gereksiz şişirmezsek iyi olur.

Victus'un ucuz bulunmadığı sürece alınmaması gerektiğini düşünüyorum. 35W çeken bir cihaz tabii ki soğuk kalır. Mesele limitsiz iken bu dereceleri görmek. Limitliyken değil.

Bruz adlı arkadaş sadece HaHa emojisi atmayı biliyor gerçeklerle karşılaşınca.

30-45 FPS oyun oynamak zorunda kalmayan adama boşu boşuna bilgi veriyorum o zaman .

Uyumluluk demiyorum bant genişliği performansını kastediyorum. Cl ve MHz değeri aynı olduğunda dual channel çalışmıyor RAMler.

Kardeşim CL ve MHz modeli göstermiyor. Kit olarak takmadığın sürece modeldeki bant genişliği iki katına çıkmıyor. Aynı seri ve aynı model diyorum.

Dual channel için tıpatıp aynı olmasına gerek yok. Donanım Arşivi de denedi bunu bir videosunda. Farklı marka RAM'ler Dual channel çalışabiliyor.

Dual channel için tıpatıp aynı olmasına gerek yok. Donanım Arşivi de denedi bunu bir videosunda. Farklı marka RAM'ler Dual channel çalışabiliyor.

Nasıl yok? Cihaz dual channel performansı vermeyecek diyorum sen bana tıpatıp aynı olmasına gerek yok diyorsun. Hatta aynı modeli takmazsa ntoskernel mavi ekran hatası vermesi bile olası.

Limitli cihaz uzun süre bakım yapmadığın taktirde sıcaklığını korur ama performans modunda helikopter gibi çalışan bu nitro modelleri bakım yapmadığında hayvan gibi ısınır. 3-4 ay abes olabilir lakin maksimum yarım yılda boğazına kadar tıkanır.

Dostum neredeyse her gaming laptop helikopter gibi çalışır(giriş seviyesi) kullanıma bağlı her kaptop 6 ay-1 yıl bakıma zorunlu. Aynı zamanda limit Victus'u ne kadar götürecek? Şu an bule düşük wattlarda 80 derecelerde, Nitro daha yüksek wattlarda 75 derecede kalabiliyor. Sıvı metal denen bir şey var hem de o cihazın içinde. Daha uzun ömürlü termal macuna göre.

Son düzenleme:

Victusta helikopter gibi çalıştığına rastlamadım. Sıvı metal diye satılan o modeller birkaç ay sonra ciddi anlamda kafa ağrıtıyor. 80 derece falan çalıştığı yok limitten dolayı sıcaklık delaylı olarak düşüyor. Nitro gibi sabit bir sıcaklıkta inip yükselmiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…