İnceleme HP Victus 16-S0047NT alınır mı? (Sıkça Sorulan Sorular)

Kullandığınız model AMD sanırsam. Adrenalin Edition indirip aşağıdaki gibi ayar çektiğinizde sorun düzelecektir.

Eki Görüntüle 2016998

Hocam bu ayarlar benim adrenalin yazılımımda çıkmıyor bulamadım. Tam olarak nereden erişebilirim ?

Hocam bu ayarlar benim adrenalin yazılımımda çıkmıyor bulamadım. Tam olarak nereden erişebilirim ?
Amd ayarlarını bulamadım ama windows da Görüntü rengini ayarla ayarlarından yeşilin ve kırmızının tonlarını biraz kıstım, beyaza daha yakın bir sonuç elde ettim gibi. Bir tik parlaklık zayıf gibi geldi.
Sizce halen değişim için uğraşmaya değer mi?
Elimdeki laptopun bir problemi mi bu?

Dosya Ekleri

• IMG_20231116_233927.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
Arkadaşlar zahmet olmaz ise bu tool tam olarak hangisi ve bu menülere nereden erişiyoruz, görsel vs üzerinden tarif edebilir misiniz? Ben bu ayarları bulamıyorum, acaba yeni uygulamada bu ayarlar kullanılamıyor mu? Kullandığınız versiyonları söyleyebilir misiniz?
Halen sarılık problemimi çözemedim, aynı zamanda parlaklıkta düşük seviyede.
Şimdiden teşekkürler.

Çözebildiniz mi problemi?

Sanırım aynı laptop bu hafta bende alacağım. Hayırlısı

Nasıl? Memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki mesajda bahsettiğim gibi Windows renk ayarlarından ayarladım ve o şekilde kullanıyorum. Harici ekranım ile kullandığım için pek bir sorun hissetmedim şuana kadar.
Genel olarak pc performansından memnunum.

Bu laptopu 2 yıldır kullanıyorum ve söylediklerinize tamamen katılıyorum. Menteşelerle ilgili olarak da şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

UXTU yazılımıyla Victus'un limitini kaldırabiliyor musunuz? Ben ilk çalıştırdığımda 75w'a kadar yükselttim ancak yanlışlıkla hazır ayarlardan(premade preset) birini uyguladım ve 25w'a sınırlandı. UXTU ile ayar yaptığımda ne yaparsam yapayım 25w'a sabitleniyor. Restart atıp UXTU açmadığımda normal limitlerle yani 55w ile devam ediyor.

BIOS'da advanced sekmesi bile yok. Cihazdan ve performansından memnunum ama belli ki bir sorun var.

Benim de aynı laptoptan var ama tek elle açamıyorum, ekranı kaldırırken tabanı da kalkarak geliyor. Bu kronik bir sorun mu?

Benim de aynı laptoptan var ama tek elle açamıyorum, ekranı kaldırırken tabanı da kalkarak geliyor. Bu kronik bir sorun mu?
Bu bir sorun değil. Böyle saçma sapan şeyleri çok önemliymiş gibi sunuyorlar incelemelerde takılmayın bunlara. İstediğin programları sorunsuz şekilde kullanabiliyorsunız gerisini önemsemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…