İnceleme HP Victus 16-S0047NT alınır mı? (Sıkça Sorulan Sorular)

Hocam selamlar, saygilar. 1 yil sonra yazmis oluyorum bu yuzden bildirim alan herkesten ozur diliyorum. Ozel mesaj atabilseydim atacaktim, kalkmis sanirim o olay. Mumkunse ozel konusabilir miyiz @Salih Gürbüz
discord: vvaln

Hocam selamlar, saygilar. 1 yil sonra yazmis oluyorum bu yuzden bildirim alan herkesten ozur diliyorum. Ozel mesaj atabilseydim atacaktim, kalkmis sanirim o olay. Mumkunse ozel konusabilir miyiz @Salih Gürbüz
discord: vvaln
Özür dileyecek bir şey yok. Discord kullanmıyorum özel yerine burdan yazmanız daha iyi olur sizinle benzer soruları olan kişiler için rehber olmuş olur. Yine de özelden iletişime geçmek için İnstagram hesabıma yazabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Salih Gürbüz.
Hocam selamlar ben HP Victus 16-s0047nt (892P5EA)'yı almaya karar verdim. Bu laptopta sizin bahsettiğiniz laptop sanırsam. Laptoptan memnun musunuz, şu an sizce bu laptopu mu almalıyım. Bütçem 40 k civarında sizlerin de bir önerisi var ise paylaşırsanız çok sevinirim.

Ürünü aldığım süre diğer ayın başında tam bir yıl olacak ve hala kullanıyorum, eğer oyun oynamak ya da meşakkatli render işleri için kullanacaksan laptop standı alarak kullanmanı öneririm. En azından ben öyle kullanıyorum ve daha soğuk çalışıyor. Onun dışında bu konu üzerinde beşinci sayfa üzerinde ilk deneyimlerimi aktardığım bir yazı var, eğer ürünü almak istiyorsan orayı inceleyebilirsin. Şu an piyasayı takip etmediğim için diğer laptopları tam bilmiyorum fakat bilinçli kullanırsan uzun yıllarca kullanabileceğini söyleyebilirim. Ben memnunum, şu ana kadar hiç üzmedi diyebilirim. HP destek hattında bireysel destek sunuyorlar, sürücüler ile ilgili bir problem yaşadığım zaman ya da kesinleştirmek adına ulaştığım vakit özenle ilgilenildi ve sorunum çözüme kavuşturuldu. Whatsapp aracılığı ile aldığım destekte karşımdaki temsilci tercüman yardımı ile iletişimde olsa dahi birkaç soruma yanıtı kolay bir şekilde almıştım. Bu konuda özen gösteriyorlar, kısacası kişisel deneyimlerim bu şekilde.

Tamamdır teşekkürler <3

@doomfallouts hocam bir sorum olucak. Laptopun kasasında fazla parmak izi kalıyormu?

Son düzenleme:
@Doge Lord Mux Switch var hocam. Bende bilgisayarda tesadüfen RGB olduğunu görünce şaşırmıştım.

Hocam yurt dışından bu ürünü getirtmek istiyorum fakat model numarasını bulamadım Biraz araştırınca 1080p ve 16gb ram olan bu versiyonunu başka hiçbir yerde bulamadım bu hangi nesil oluyor 2023 mü?

Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 yıl kadar önce bu bilgisayarı aldım. 1,5 ay önce yüksek sıcaklık ve bilgisayarın kendini kitleyip kapatması nedeniyle servise verdim. Anakart ve fan değişimi yapıldığı söylendi. Ancak şu an bilgisayar kapanmasa da oyunda sıcaklık 85-95 derece seviyelerinde seyrediyor, aşırı fan sesi (4200-5800 rpm) oluyor. Fanı kısarsam sistem limit koyuyor. Arıza öncesi daha düşük sıcaklık/fan sesi olurken şimdi aynı performansı alamıyorum.

Oynadığınz oyunlarda (Ayarlar; omen hub= discreate - performance mod/fan hızı auto, windows=güç modu - en iyi performans olacak şekilde) aldığınız sıcaklık değerlerini yazar mısınız? Ya da kendi kullandığınız ayarlardaki sıcaklıkları yazabilir misiniz? En azından örnek verdiğiniz oyunlardan bir iki tanesini alıp karşılaştırma yapacağım.

Hocam Soğutucu Kullanıyormusunuz?

Ben iyice araştırdıktan sonra bütçe arttırıp S-1002NT aldım 3 haftadır kullanıyorum daha bir sorun ile karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…