İnceleme HP Victus 16-S0047NT alınır mı? (Sıkça Sorulan Sorular)

15 günlük cayma bedelim hâlâ geçerli. İade etmeli miyim sence? Ve CPU çok yüksek derecelerde çalışırken mi kullandın laptopu yoksa normal kullanımda bu hale mi geldi? 90 dereceler gibi.

Klavyesini bile kullanmadım tamamen temiz kullanmak istediğim için tabii yaşadığım ortam tozlu olduğundan dolayı da biraz etki edebilir ancak sorunumun tozdan kaynaklandığını düşünmüyorum sıkıntı direk anakartta ya da pilde. Benim laptop modelim S0046NT idi her laptop aynı sıkıntıyı yaşıyor mu bilmiyorum o yüzden ne desem boş kişisel tavsiyemi sorarsan iade etme şansın varsa et durumun iyiyse başka laptop al.

15 günlük cayma bedelim hâlâ geçerli. İade etmelimiyim sence? Ve CPU çok yüksek derecelerde çalışırken mi kullandın laptopu yoksa normal kullanımda bu hale mi geldi? 90 dereceler gibi
Sensör arızasından dolayı sensör fişini çekiyorlar bu da yüksek sıcaklık ve işlemciyi limitliyor sorun çözülene kadar uzak dur bence.

Sensör arızasından dolayı sensör fişini çekiyorlar bu da yüksek sıcaklık ve işlemciyi limitliyor sorun çözülene kadar uzak dur bence.

Şu an elimde laptop iade edeceğim gibi. 2 haftaya yakın oldu alalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an elimde laptop iade edeceğim gibi. 2 haftaya yakın oldu alalı.
Ben teknik servise verdim, sensör artık çalışmıyor. Sorun düzeldi.
İşlemci zaten limitli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…