İnceleme HP Victus 16-S0047NT alınır mı? (Sıkça Sorulan Sorular)

Neymiş hocam ısınmama sebebi?
Bu sistemlere VR Voltage Limit gibi birçok limit uygulanıyor. Sonra sistemler zaten tam performansta çalışmadığı için ısınmıyor. Bu limitleri de canları istediği koymuyorlar. Anakartları ve soğutmaları dandik genelde.

ThrottleStop indirirsen ben seni bir şaşkına çevireyim.

Edit: Pardon şimdi gördüm. AMD CPU var. Throttle'lara o programla bakamazsınız. Anca HWINFO falan ile belki.

Örnek HP Victus Throttle Şablonu:

Bu yine az daha çok Throttle olan HP Victus gördüm.

Bu değerlerin benim açımdan zerre önemi yok. Sonuç olarak ben düşük sıcaklıkda masaüstü RTX 4060 ile benzer değerler alıyorsam bu benim için gayet yeterlidir. Peki 36.999 TL için hangi bilgisayar bu bilgisayardan daha performanslı?

Senin için önemi olmayabilir de paranın büyük bir kısmını çöp ediyorsun. Hakkettiğin performansı almıyorsun. Ben onun savunucusuyum. Eğer hakkettiğin performansı istiyorsan Lenovo ve MSI gibi markalardan laptop alacaksınız. İstemiyorsanız kullanın bunları beni alakadar etmez. Ben MSI aldım 115 bine. Bir bildiğim var da alıyorum. Bazı cihazların neden daha pahalı olduğunu sorgulamazsanız bu işte yanan sizler olursunuz. Biraz zaman sonra burada konu açarsınız. Forum HP Victus konularıyla kaynıyor taşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
115 bine aldığınız laptop ile 37 binlik laptobu kıyaslamanız komik. Bu bütçede bundan daha iyisi varsa önerin alsın insanlar. Performans olarak herhangi bir sorunu yok 37 bine bir çok kişi için fazlasıyla yeterli bir performans sergiliyor.

Benim donanımlarım üst olduğu için parası 115 bin. Aynı donanımı 75000 likler de veriyordu. Ben sizin davranışınızı kıyasladım laptopları değil.

Yeterlilikle yetinebilirsin sen. Aldığın cihazın en iyi performansı vermesini istemiyorsan (bunu istediğini düşünerek yazdıydım konuya) ben kaçar.

Sizin iyi niyetinizi anladım fakat o donanımdan biraz daha yüksek performans alacağım diye 10 bin TL daha fazla ödemem gerekiyorsa bunun benim için bir anlamı yok demeye çalışıyorum. Ben bu cihazı alırken şuan aldığım gibi bir performans bekliyordum ve beklentimi karşıladı. Yani bu cihazı tekrar tercih etmemem için bir sebep yok.

Yani o paraya daha düşük sistemle aynı performansı alabilirsiniz aslında.

Laptop kullandiginin farkinda degiller. Voltajı düşük olsun ısınmasın konforunu bozmasın. Benim dusuncem bu. Masaustu degil sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…