İnceleme HP Victus 16-S0047NT alınır mı? (Sıkça Sorulan Sorular)

Dün bu bilgisayarı sipariş ettim. Önerebileceğiniz yazılım, ayar vs. var mı?

Dün bu bilgisayarı sipariş ettim. Önerebileceğiniz yazılım, ayar vs. var mı?
Standart şeyler işte; hp omen gaming hub, geforce experience, amd software, directx, visual c++, .Net framework falan var bende. Fazla bilgim yok zaten.

Memnun musunuz? Belki HP Victus 3050 modelini alabilirim 16" modelinin.
Şuan için memnunum ama fikirlerim değişebilir. Sadece hp omen gaming hub uygulaması gıcığıma gidiyor, açılırken takılıyor kasıyor falan, işe yarar uygulama ama bence bir kaç gereksiz şey var.

O tur arabirimler her zaman kasar dert etme. Acerinki acilip kayboluyordu beni her seferinde nitro tusuna basmam gerekiyordu. Asiri sinir bozucuydu.

Bu arada siz hangi modelini kullaniyorsunuz oyun oynarken cok sesli calisiyor mu silent mode durumlari falan nasil?

Ben bunu aldım
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...agaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail

Oyun oynarken şuan sadece rdr2 yükledim zaten depolamanın yarısı doldu , rdr2'yi de ultra grafiklerde oynamıyorum orta-yüksek grafiklerde oynuyorum, boşa zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum sonuçta aldığım zevk aynı.

Ve fan sesinden korkuyordum ben hep ama korktuğum kadar da değilmiş, rdr2 oynarken fanları herhalde 3000rpm buluyordur pek emin değilim ama kulaklık falan takılırsa fan sesini duymaya imkan yok tabi. Ekran kartı devreye girmedikçe fanlar neredeyse çalışmıyor. Çalışırsa da öyle fark edilmiyor.

Çok ağır şeyler yapmadığım için net bir bilgi veremiyorum fan konusunda, şuana kadar 50 dereceyi geçirtmedim. Hem grafikler çok yüksek değil hem de gücünü tam kullandırtmadım cihaza.

Yani ben pek net şeyler söyleyemem

RDR 2 oynarken Acer Nitro'da fan sesi gelmiyordu kulakliksiz sessiz moddayken. Klavye falanda isinmiyordu oyle bir şey mumkun mu HP de?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 2 oynarken Acer Nitro'da fan sesi gelmiyordu kulakliksiz sessiz moddayken. Klavye falanda isinmiyordu oyle bir şey mumkun mu HP de?

Klavyede w, a, s, d kısmı ısınmıyor daha çok j, k, l, m kısımları ısınıyor, bende sessiz mod açık mı emin değilim ayarlarını tam anlayamadım hâlâ

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…