İnceleme HP Victus 16-S0047NT alınır mı? (Sıkça Sorulan Sorular)

Hocam merhaba HP Victus 16 modelini satın aldım 1 hafta önce her şeyinden memnunum ama oyunlardaki fan hızı beni şüpheye düşürüyor oyuna girince direk 5000 RPM'e sabitliyor ve oyundan çıkınca da 5000 RPM'de devam ediyor ben Omen Gaming Hub üzerinde ellemediğim sürece değişmiyor şu an iade etmeyi düşünüyorum sizin oyunlardaki fan hızınız nasıldır (HP destek ile görüştüm uzaktan bağlanıp fan testi yaptılar her şey normal çıktı)

Hocam o muhtemelen yazılımsal bir şey bende de aynısı oluyor. Sizde 10 15 dakika sonra fan hızı yavaşlamıyor mu? Anlarda arıza vs yok yani. Bence bunun için iade etmeye değmez.

Hocam 2023 Victus'ların tümünde MUX var mesela bende RTX 3050 6 GB var s serisinden MUX var.

Hocam HWiNFO çalıştı nereden bakacağım thorttle.

Perfomance modunda hep öyle yapar balancede alırsan düşürür sıcaklıkda düşer.

@3

Hocam anladığım kadarıyla baktım herhangi bir sınır göremedim PL1 PL2 de normal frekans hızları da fabrika ayarlarına göre yardımcı olursanız sevinirim.

Görebildiğim tek sınır 90 dereceden sonra 4650 MHz'ye sabitliyor kendisini zaten 5000MHz bir işlemci.

Son düzenleme:
5000 RPM fan normal, küçücük bir kasanın içinde bu parçalar var 3000 RPM mi beklediniz?

Hocam gaming laptop kullanmamıştım hiç ondan farklı geldi ama balanced modda oyundan çıkınca hala 5000 RPM de takılı kalma sorununu çözemedim performance ayarında böyle olmuyor oyunda çıkınca otomatik düşürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…