İnceleme HP Victus 16-S0047NT alınır mı? (Sıkça Sorulan Sorular)

@Salih Gürbüz kanka selam aynı laptop bende var fakat webde falan takılırken Max 2 saat kullanabiliyorum ayarlarnı söylermsin rica etsem.

Kanka ayarları yaptım gayet de memnunum bir kendin ufak değişikliklerde yapabilirsin ama otomatik ayarlardan çok daha iyi hiç takılmadan indirip düşürüyor bende şöyle atayım.

Anlamazsın diye değerleri yazayım
60° %50
65° %70
70° %80
75° %85
80° %90
85° %95
90° %100
Ben böyle yaptım zaten oyun sırasında 70 80 arası olduğu için o değerlerdeki fan hızı önemli kendin düşürüp alçaltabilirsin çok sessiz yapayım diye %60'ın altına düşürme ince ayarı kendin yaparsın.

Aslında bu sıcaklık durumları HP de neredeyse hep aynı ama mesela şöyle Intel'lerin 10nm iletkenliği yüzünden fazla güç harcayıp fazla ısındığı için throttle yi yükseltiyorlar fark ettiyseniz HP yeni modellerinde Intel işlemciyi fazla kullanmıyor hep AMD kullanıyor ve yapay zekalı AMD işlemcileri kullanıyor adamlar deneyimli eski bir şirket zaten bilgileri oldukça fazla ne yapacaklarını biliyorlar ayarları iyi yapmışlar throttle olmasına rağmen vermesi gereken performansı verdiriyor bilgisayarı.

Burada öveceğin şey HP değil, AMD olacak

Bu arada Intel de kullanıyor yeni modellerinde, i7 13. nesil i5 13. nesil gibi islemciler mevcut. AMD tarafında da aynı şekil R7 7840HS ve R5 7640HS mevcut, değişen bir şey yok yani.

Bilmiyordum Intel'de olduğunu teşekkürler ben zaten AMD'yi de HP'yi de övdüm sen farklı anlamışsın ama AMD almak daha mantıklı sanki laptop kısmında.

Acab Intel neden küçültmüyor bu iletkenliği ya da küçültemiyor mu kaliteli soğutucu istiyor hep giriş seviyesi bilgisayarlar bu sefer ısınmaya başlıyor ve fazlaca güç tüketiyor.

Hocam nereden aldınız? Linki paylaşabilir misiniz?

Başka yerde 35.999TL bu hafta alacağım bende sıkıntı olmazsa para gelecek bir yerden onu bekliyorum

36 bine daha iyisi alınabilir aslında konu aç sor bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…