İnceleme HP Victus 16-S0047NT alınır mı? (Sıkça Sorulan Sorular)

O panel o cihazı yakismiyor. Panel dışında gayet iyi cihaz. Ben geçen sene almıştım, bir sene daha beklesem iyi olabilirdi diyorum. RTX 40 hepsini pabucunu dama attı.

O
Açtım hocam bundan daha iyisi yok bu fiyata varsa atın hocam ben bulamadım TP dede bu şu anlık en iyisi dediler.
Hocam ben hepsiburada MT Bilişim'den almıştım.

Victus 16-s0046nt modelinde ekran %100 sRGB bunun dışında bütün özellikleri aynı. ona da bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Net piyasadaki en F/P Laptop. Daha yüksek fiyata daha kötü, cayır cayır yanan laptoplar alanlara geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Yani o paraya daha düşük sistemle aynı performansı alabilirsiniz aslında.
hocam iyi günler bu başlıktaki laptopu almayı düşünüyorum güncel fiyatı 37.5 bin lira bu fiyat aralığında önerdiğiniz daha iyi bir laptop modeli var mıdır ?

Ben laptobu kullanıyorum hala gram sorun yaşamadım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

34 bine kesinlikle alınır. Aşırı uygun bir fiyat. İncelemede dediğim gibi ekran bence gayet yeterli. %100sRGB kadar renkler canlı olmasa da bu ekranda da renkler canlı ve güzel duruyor. Yine de Vatan gibi bir mağazaya gidip kendiniz görürseniz daha içiniz rahat etmiş olur. Bence eğer profesyonel photoshop yapmayacaksanız 4K fazla vermeye değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…