İnceleme HP Victus 16-S0047NT alınır mı? (Sıkça Sorulan Sorular)

İndirim de yakalamışken aldım. Teşekkür ederim cevabınız için.

7840HS Victus kullanan arkadaşlar Cinebench R5 testi yapıp aynı zamanda HWiNFO ile CPU Power değerlerine de bakıp sonucu paylaşabilir mi?

Cinebench, FurMark gibi testler yaparak işlemci performansına bakarsanız ve ekran kartının sıcaklık değerlerine bu tür testlerle bakarsanız daha iyi olur.

Hocam bende bu model ile Acer Nitro 16 arasında kalıp 36 bine Nitro aldım. Hayırlı olsun. R7 7840HS ve 4060 ikilisine herkes iyi yorum yapmış. Ben Intel i7 13650HX alacaktım vazgeçip R7 aldım.

Arkadaşlar merhaba çok soru sordum ama şu an bilgisayar 38 bin lira civarında, almak mı daha mantıklı yoksa beklemek mi? Satış grafiğini inceledim, 40 binlerden 35-36 binlere inmiş sonra gene 40 binlere çıkmış. Geçen gene 35 bin civarıydı.

Stok sorunu olmazsa yine daha uyguna alabilirsiniz diye düşünüyorum 36 - 37 ye 24 Kasım da inebilir. Stok varsa kesin iner ama stok durumunu da nereden öğrenebilirsiniz bilmiyorumm.

İndirim de yakalamışken aldım. Teşekkür ederim cevabınız için.
Bilgisayarı dün kurdum, o gün farketmemiştim. Ekran parlaklığı biraz düşük ve ekran da sarımtıraklık var. Bu sorunu yaşayan oldu mu?
Bunun için değişim talebinde bulunmak gerekir mi?
Elimde geçen sene aldığım victus da var ve onun parlaklığı ve beyaz tonu gözle görülür derecede farklı.
Sağdaki eski victus um soldaki s- 0047nt modeli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-16-00-38-28-667_com.miui.gallery.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:

Kullandığınız model AMD sanırsam. Adrenalin Edition indirip aşağıdaki gibi ayar çektiğinizde sorun düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…