HTML sonrası programlama dili önerisi

Daha fazla  
Merhabalar, HTML'i bitirmek üzeriyim, zaten kolay fakat şimdi neye geçsem diye düşünüyorum. HTML'den sonra CSS'ye mi geçeyim, yoksa Python'a mı geçeyim? Python'da hesap makinası yapılabilir mi?

Tek başına HTML ile ne yapmayı düşünüyorsun? Yeterli olmaz, tabii ki CSS bilmen gerekiyor. Ayrıca HTML ya da CSS bir programlama dili değildir. Sen ne yapmak istiyorsun, Python'u web için mi istiyorsun, masaüstü uygulaması için mi?

HTML öğrendikten sonra Python'a geçip ne yapacaksın? Birbiriyle bağlantısı olmayan diller. Zaten HTML programlama dili değil. Python'u webde teknik olarak kullanabilirsin ama pratik olarak çok da mantıklı değil.

Web de Front-End Dev. olarak çalışmalar yapabilirsin CSS öğrenirsen, tabii CSS'ten sonra JS de öğrenmen gerekli. Ayrıca HTML'i ne seviyede öğrendin?

Şu her şeye Python diyenlere neden aldanıyorsunuz bu kadar?

Tek başına HTML ile ne yapmayı düşünüyorsun? Yeterli olmaz, tabii ki CSS bilmen gerekiyor. Ayrıca HTML'ya da CSS bir programlama dili değildir. Sen ne yapmak istiyorsun. Python'u web için mi istiyorsun, masaüstü uygulaması için mi?

Daha karar vermedim ne yapıcağıma fakat bir adım atmak istedim o yüzden HTML'den başladım web işinin temelini öğreneyim diye ve de yeni başlayanlar için kolay diye sonra pyhton u merak ediyorum neler yapılabildiğini hesap makinası falan C# ile mi yoksa pyhton ile mi yapılır?

HTML öğrenmenin sebebi eğer kolay bir dil olmasıydıysa, pythonla devam et. Web geliştiriciliği için öğrendiysen, PHP, JS ve CSS öğren. Yine web programlama için Django veya Flask (python frameworkleri) kullanılabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı