HyperX Cloud 2 vs Razer Kraken Tournament Edition vs SteelSeries Artics 5

IDisaster

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün belki de sizin seçimlerinizden 5 dakika sonra sipariş vereceğim.

3 kulaklık arasında kaldım.

HyperX Cloud 2

Razer Kraken Tournament Edition.

SteelSeries Artics 5

Bu 3 kulaklık arasından hangisini tercih etmeliyim. Senin için önemli olan detaylar ne derseniz şöyle söyleyeyim.

Benim için ses yüksekliğinden daha önemli olan ses kalitesidir. Ses yüksekliği aşırı olmasına gerek yok ses kaliteli olsun yeter. Mikrofon kalitesi de çok önemli. Harici mikrofonum bozulduğu için kulaklık mikrofonunu kullanacağım. Basslar daha çok gürültü yerine derin vursa çok güzel olur.

Bu 3 kulaklık hakkında öğrendiklerim ise şöyle.

HyperX'i herkes övüyor bana. Hemde herkes yok en iyi kulaklık falan diye o konuda kafamı çeldiler.

SteelSeries şahsen ben istiyorum çünkü farem Rival 600 mousepadim RGB SteelSeries ve klavyemde Apex 5. bu yüzden set olarak güzel gözükür diye düşündüğümden.

Razer ise bana kalırsa THX kaltiesi ile hepsini silip atıyor. Çünkü zamanında 1 ses sistemi kullanmıştım ve THX kalitesinin muazzam ötesi olduğunu biliyorum.

Ama karar veremiyorum. Bütçem maksimum 1000TL.

Farklı kulaklık önerilerine açık değilim. Lütfen bu 3 markayı bana anlatarak tavsiye etmeye çalışın.

Razer Blackshark V2'ye neden şans vermiyorsunuz? Gördüğüm kadarıyla bütçenizi pek aşmıyor, üstelik Kraken TE'den de üst segment bir kulaklık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı