HyperX Cloud Stinger ile 2 Ay

Teşekkür ederim.Onboard üzerinden alıyorum sesi. Anakartım Intel HM370.laptopa bağlayıp kullanıyorum. Ses kartımda ALC269. @Hybrid Theory

Mesela YouTube'dan falan video izlerken Stinger ile sanki videoyu çekenlerle aynı ortamda bulunmuş gibi geliyordu ses, videodaki her detay sesi duyabiliyordum fakat Alpha'da öyle değil. Bir de Alpha çok baskı yapıyor kulaklara, Stinger biraz daha geniş ve bol du.

Reis o kutu farkını çözdüm galiba. Biri ee modeli diğerina modeli. Hiçbir farkı yok sadece region farklılığından dolayı kutular değişikmiş.
@Hybrid Theory

Son düzenleme:
Bende Gigabyte B450M S2H var. Önceden ASUS M4A78LT-M LE kullanıyordum. Arada çok ciddi bir fark oldu, yani hissedebiliyorum onu

Stinger çok rahat bir kulaklık fakat bence kulaklığın kafayı biraz da sıkması gerekiyor. Mesela ders çalışırken kimi zaman da müzik dinliyorum, boynumu eğdikçe kulaklık da aşağı kayıyor.

3 kulaklığıda test etmiş biri olarak dediğiniz doğru diğerlerine göre biraz daha bol. Fakat kafamı eğince düşme hissi yaşamadım. Size bir şey sormam istiyorum siz ee olan modelimi yoksana olan modelimi kullanıyorsunuz?

Hangi model olduğunu bilmiyorum fakat dediğim gibi (ekteki) kutusu şu kırmızılı-siyahlı olandan geldi.

Dosya Ekleri

• hcs case.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 40
Hangi model olduğunu bilmiyorum fakat dediğim gibi (ekteki) kutusu şu kırmızılı-siyahlı olandan geldi.

Reis araştırmalarım sonucuna modellerınde benim de yaşamış olduğum titreşim sorunu gibi sorunlar olmuyor fakatna modellerinde beyaz kutulu olanlarda belli bir kullanımdan sonra titreşim sorunu başlıyor çok garip oysaki her iki modelde aynı HyperX'e sorsan.

Bunu ilk defa senden duydum. Daha yeni bir versiyon olmasına rağmen beyaz kutulu modellerde olmasını garipsedim.

Bunu ilk defa senden duydum. Daha yeni bir versiyon olmasına rağmen beyaz kutulu modellerde olmasını garipsedim.

5 kişiye sordum 3'ü benim gibi EE modelini kullanıp aynı titreşim sorununu yaşamış 2 side senin gibi NA modelini kullanmış ve bu sorunu yaşamamış. Tesadüf olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…