Isı iletkenliği 5 W/m-k yazıyor gayet iyi bir değer buda büyük bir fark ortaya koyuyor sanırsam.PTI-G3606. 5,5 yıl önce önce vatan'dan 15 TL'ye almıştım. En az 7-8 defa kullandım, daha bir sıkımlık var.![]()
Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Xigmatek PTI-G3606 Termal Macun Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Xigmatek PTI-G3606 Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bazı oyunlarda çekirdeklerin kullanımı aynı değer de olmayabiliyor. Mesela ben de 8600K kullanıyorum. CS:GO girdiğim zaman mesela 3. çekirdek %80 iken, geri kalan çekirdek değerleri daha düşük ve farklı değerler de oluyor. Ama daha ağır bir oyun girdiğim de ise bu değerler birbirine çok yakın oluyor, sıcaklıklar dahil...
Hocam CS:GO için değerleri paylaşıyorum.Yaklaşık bir CM'lik yerin içinde duruyor o çekirdek hocam. Birisi boşta duruyor diye soğuk olması saçma olurdu. Beraber ısınıyorlar çünkü. Birde soğutucu çok önemli. Arctic 34 duo ile tüm çekirdekler nerdeyse aynı sıcaklıkta çalışıyor bende. 60'ı hiç geçtiğini görmedim(stres testi dahil).
Eki Görüntüle 676394
Yani bu yaşanan durum işlemcinin çalışma mantığı ile orantılımı oluyor, CS:GO işlemciyi yiyen bir oyun %100 bandına çıkan çekirdek var.
Yani anormal değil sanırsam, stres testi ve oyun içi sıcaklık değerleri.
Hocam son attığım CS değerlerini yorumlayabilir misiniz?Oyunda ve stres testinde fan aynı devirde mi çalışıyor? 65 dereceler gayet iyi sıcaklıklar, fanı işlemci bu sıcaklıkta kalacak şekilde çalıştırıyor olabilir.
Durum normal mi? CS:GO değerlerimi de paylaşmak istedim bir anormallik var mı? sıcaklık değerlerim için.
Son düzenleme: