Sanki bende de var buna benzer bir şey. Merak ediyorum acaba bir gün çözebilir miyizNedense takılma oldugu an benim işlemcim %15 kullanırken %50lere çıkıp iniyorç
Ben her sabah bir umutla kalkıyorum 1 2 saat araştırma yapıp bişeyler deniyorum sonra ümidim kesilip PC'yi kapıyorumSanki bende de var buna benzer bir şey. Merak ediyorum acaba bir gün çözebilir miyiz![]()
Bu da ben.Ben her sabah bir umutla kalkıyorum 1 2 saat araştırma yapıp bişeyler deniyorum sonra ümidim kesilip PC'yi kapıyorum![]()
Bu da ben.![]()
![]()
Bu kadar güzel anlatılamazdı gerçekten. Ben de böyle yapıyorum.Ben her sabah bir umutla kalkıyorum 1 2 saat araştırma yapıp bişeyler deniyorum sonra ümidim kesilip PC'yi kapıyorum![]()
Bu ayarlarla ve scanline Sync kullanarak bir süredir kullanıyorum zaten. Sadece azaltmaya yaradı . Saçmalık şu ki normalde bu tarz sistemlerde böyle dama oynar gibi nvidia ayarlarıyla oynamaya gerek olmaması lazım. Azıcık performans için dilenci gibi şeyler yapıyoruz anlamadım gitti.Dostum selam bende'de aynı sorun var bir kaç ayar yaptım eskisine göre daha az oluyor stutter.
1. Doku süzme = Performans
2. Doku süzme - Eşyönsüz örnek optimizasyonu = kapalı
3. Trilineer optimizasyon = kapalı
4. Düşük gecikme oranı = açık
5. Güç yönetimi = Maksimum performans
6. Eşyönsüz süzme = 16x
7. Gama düzeltmesi = kapalı
8. OpenGL görüntü oluşturma = Ekran kartı modeliniz
9. PhysX yapılandırmasından PhysX ayarları kısmından ekran kartınızı seçiceksiniz.
Bu ayarları yapıp denermisin.
Haklısınız ben sistemi toplayalı 3 yıl oldu nerdeyse, ilk 5-6 ay sorunsuz oyunlarımı oynuyordum sonradan stutter ve FPS droplar olmaya başladı, çok saçma.Bu ayarlarla ve scanline Sync kullanarak bir süredir kullanıyorum zaten. Sadece azaltmaya yaradı . Saçmalık şu ki normalde bu tarz sistemlerde böyle dama oynar gibi nvidia ayarlarıyla oynamaya gerek olmaması lazım. Azıcık performans için dilenci gibi şeyler yapıyoruz anlamadım gitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.