i5 9400F ve GTX 1660 Ti Stuttering Problemi

Dostum selam bende'de aynı sorun var bir kaç ayar yaptım eskisine göre daha az oluyor stutter.
1. Doku süzme = Performans
2. Doku süzme - Eşyönsüz örnek optimizasyonu = kapalı
3. Trilineer optimizasyon = kapalı
4. Düşük gecikme oranı = açık
5. Güç yönetimi = Maksimum performans
6. Eşyönsüz süzme = 16x
7. Gama düzeltmesi = kapalı
8. OpenGL görüntü oluşturma = Ekran kartı modeliniz
9. PhysX yapılandırmasından PhysX ayarları kısmından ekran kartınızı seçiceksiniz.

Bu ayarları yapıp denermisin.

Dostum selam bende'de aynı sorun var bir kaç ayar yaptım eskisine göre daha az oluyor stutter.
1. Doku süzme = Performans
2. Doku süzme - Eşyönsüz örnek optimizasyonu = kapalı
3. Trilineer optimizasyon = kapalı
4. Düşük gecikme oranı = açık
5. Güç yönetimi = Maksimum performans
6. Eşyönsüz süzme = 16x
7. Gama düzeltmesi = kapalı
8. OpenGL görüntü oluşturma = Ekran kartı modeliniz
9. PhysX yapılandırmasından PhysX ayarları kısmından ekran kartınızı seçiceksiniz.

Bu ayarları yapıp denermisin.
Bu ayarlarla ve scanline Sync kullanarak bir süredir kullanıyorum zaten. Sadece azaltmaya yaradı . Saçmalık şu ki normalde bu tarz sistemlerde böyle dama oynar gibi nvidia ayarlarıyla oynamaya gerek olmaması lazım. Azıcık performans için dilenci gibi şeyler yapıyoruz anlamadım gitti.

Bu ayarlarla ve scanline Sync kullanarak bir süredir kullanıyorum zaten. Sadece azaltmaya yaradı . Saçmalık şu ki normalde bu tarz sistemlerde böyle dama oynar gibi nvidia ayarlarıyla oynamaya gerek olmaması lazım. Azıcık performans için dilenci gibi şeyler yapıyoruz anlamadım gitti.
Haklısınız ben sistemi toplayalı 3 yıl oldu nerdeyse, ilk 5-6 ay sorunsuz oyunlarımı oynuyordum sonradan stutter ve FPS droplar olmaya başladı, çok saçma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı