i7 8700K ve GTX 1080 Ti FPS sorunu

Eples

Kilopat
Daha fazla  
4 gün önce sistem topladim, toladigim sistem;
  • ×i7 8700K
  • ×Asus ROG GTX 1080 Ti
  • ×16 GB Gskill 3866 MHz RAM
  • ×850 W Corsair Platinium HX850i power
  • ×Asus Gaming X Hero anakart
  • ×Samsung 960M Pro 512GB SSD
  • ×NZXT sıvı sogutucu 240cm
CSGO oyununda kendi belirledigi ayarlarda 100 ile 150 arasi bir FPS aliyorum ve birkaç oyunda da bu sorun mevcut, sıkıntı ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle sistemi topladıktan sonra güncellemeleri kontrol etmediniz.
Bağlantıdaki işlemlere göre Aida64 HTML raporu oluşturun. Mediafire yada Google Drive ile paylaşın.
AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

Bu oyun çözünürlüğü 4K yapsanızda FPS artacağını düşünmüyorum. Çünkü oyun motoru eski bir teknoloji kullanıyor. Oyun daha çok işlemci sömüren bir oyun, Özellikle tek çekirdek performansı yüksek işlemcilerde iyi performans veren bir oyun.

Multiplayer oyunlarda 1024x768 çok iyi FPS almak yerine farenin akıcılığı artsın diye ayarlarlar. Özellikle CS:GO gibi oyunlarda fazla efekt barınmaz. Köşeleri düz, sade grafikleri olan haritalar bulunur.
Ayarları objelerin görünüm detayı azalsın ve sadece oyuna odaklanmak için düşük seviyede kullanırlar. Bunun FPS almaktan çok bu manada kullandığını belirtmek isterim.
Daha iyi oynamak için bende 4K çözünürlüğü önermem. Tek oyunculu oyunlar için ideal bir çözünürlük.

Son düzenleme:
Tamam"dır Test Yapıp Gönderiyorum bu arada ben uçuş similasyonu. Kullanıyorum Sıcaklık Sıklıkla 85"Dereceye Çıkıp Tekrar Düşüyor Bu normalmidir ?

Rekabetçi oyunlar için rekabetçi grafik ayarları diye adlandırılan bir şey bile var. Ben 1080 + 2K monitörüm ile CS:GO'yu 4:3 ve gayet düşük bir çözünürlükte oynuyorum. Aynı şekilde PUBG'de ise çözünürlüğüm 2560 x 1440 olmasına rağmen AA ve görüş uzaklığı dışında tüm ayarlarım neredeyse en düşükte.

'' Rekabetçi '' oyunlarda öyle '' Kartım şu o zaman 4K'da oynayayım, sistemim bu o zaman şu ayarları kökleyeyim. '' diye bir şey yapmaya kalkarsanız oyunda anca patates olursunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı