İkinci el Redmi Note 8 1900TL'ye alınır mı?

`vaqr0x+

Centipat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Letgo'da geziniyordum bir telefon gördüm markası Xiaomi Redmi Note 8 kutu fatura varmış ama Türkiye garantisi bitmesine 1 yil varmış. Fiyat 1900TL alınır mı?

Letgo'da geziniyordum bir telefon gördüm markası Xiaomi Redmi Note 8 kutu fatura varmış ama Türkiye garantisi bitmesine 1 yil varmış. Fiyat 1900TL alınır mı?
o cihazın sıfırları aşağı yukarı 2400 TL ile 2300 TL arasında değişiyor,Alınabilir. Fakat oyuna gelmeyin alırken telefonu güzel bir şekilde inceleyin. Mümkünse oyun performansına da bakmayı unutmayın.

O cihazın sıfırları aşağı yukarı 2400 TL ile 2300 TL arasında değişiyor, alınabilir. Fakat oyuna gelmeyin alırken telefonu güzel bir şekilde inceleyin. Mümkünse oyun performansına da bakmayı unutmayın.

Bir tane daha adamin biri 2100TL istiyor hangisini alayım sıfır artık çok pahalı bütün telefonlar 2.el temiz bulursam alayım degil mi?

Bir tane daha adamin biri 2100TL istiyor hangisini alayım sıfır artık çok pahalı bütün telefonlar 2.el temiz bulursam alayım degil mi?
Hocam ben olsam ikinci el olarak araba dışında herhangi bir şey satın almazdım. Zira telefon yüzünden başı yanan çok insan var. Ama bu kesinlikle telefon alınmaz anlamına gelmiyor. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bir telefona 2100 TL verebiliyorsanız 2500 TL de verebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı