İmam hatip liselerine gidilir mi?

Bence gidilmez imam hatibe, kız erkek ayrı ders işliyorlar. Sağlıksız bir durum ama bence doğrusu bu ve bunu canı gönülden istiyorum diyorsan git. Ayrıca çoğu imam hatip lisesi eğitim kalitesi olarak da kötü. Sadece koca ülkede bir iki tane seçili imam hatip vardır geri kalansa genelde ilin en kötü okulları oluyor. Anadolu lisesine gitmeni tavsiye ederim.

Gidilir ama sıkı bir araştırma lazım. Gereksiz imam hatip yerine meslek daha iyidir.

Aynen gereksiz ders görmek istemiyorsan Anadolu. Yok ben arapça öğreneceğim. Dinimi özümsemek istiyorum(yalan bilgiler dolaşsa dahi) dersen imam hatip.

Zaten öyle iyi bir Müslüman olmak için illa imam hatip okuluna gitmek gerekmiyor ayrıca okulun en ana amacı din, insanlar ders için gidiyorlar orada orada daha yoğun olarak din öğretiyorlar.

Ben bugün öğrendim ki LGS puanım 335 ve nitelikli lise olarak sadece imam hatiplere gidebiliyorum. Sizce not ortalamamla mahalle okuluna mı gitmeliyim (Anadolu lisesi), yoksa imam hatip lisesine mi?
Tek kelime hayır. Ben LGS'nin ilk senesinde girdim sınavsız bir okul ama emin ol sınavlı imam hatipten iyidir bunu sana garanti edebilirim. Öğrencilerin kafa yapısı olsun öğretmenler olsun çevre olsun dersler olsun bana aşırı ters şahsen imam hatip'e gideceğime sanayi de çalışırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı