İmamoğlu davası bugün sonuçlanıyor

Evet zeki, adam halkın kendine güvendiği dönem referandum ile başkanlığın adını değiştirdi ve 3. kez aday olmasındaki sakıncayı ortadan kaldırdı.
Rakibi Ekrem'de elendi, kaldı Kemal ile baş başa. Kemal aday olacaktır. Mansur sağcı diye CHP'den aday yapmazlar. Kısaca siyasi kaosa sürükleyerek kendine yer açtı. Bu zeki olduğunu göstermez mi?
 
CHP lobisi çalışıyor. Rahat olun:)
Yahu herşeyi geçtim, ped olayı ile bunun ne alakası var?

Düşünsene ülkenin İçişleri Bakanı o kadar rahat ki, istediğine "ahmak" , "operasyon çocuğu" veya "ABD'nin çocukları" diye sıfatlar takıyor. Karşı taraf aynısını diyince lambur lumbur hapis.
Sen şuna bir cevap ver.
 
Yahu her şeyi geçtim, ped olayı ile bunun ne alakası var?

Düşünsene ülkenin içişleri bakanı o kadar rahat ki, istediğine "ahmak", "operasyon çocuğu" veya "ABD'nin çocukları" diye sıfatlar takıyor. Karşı taraf aynısını deyince lambur lumbur hapis.

Ee içişleri bakanı ne yapsın? Tayyip gidip ülkenin bir kesimine "sürtük" diyor, o da ondan cesaret alıyor... Düşünün Tayyip'in bu sözüne kimliği, adresi vs. belli biri çıkıp "sensin" dese, sonu ne olur?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı