İncehesap ikinci el monitör gönderdi

Bile bile lades demişsiniz:) Değişim yerine iade deseydiniz bekletmeden almak zorunda olurlardı sanırım.

Monitor başka yerde olmadığı için mecbur değişimi seçtim hocam. Amazon satsaydı direkt oradan alacaktım hiç bulaşmazdım.
Kullanılmış ürün gönderilmesi rezalettir. Kutuyu açtığınız için servis incelemesi şart. Adamlar nereden bilebilir ki bir hasar olmadığını? Peluş oyuncak değil ki elektronik cihaz bu, normal bir durum.

Hocam cihaz geldiğinde parmak izleri vardı yoksa sorunu olmayan ürünü neden göndereyim? Ve bu benim suçum mu sizce 20 gun bilgisayarı kullanamayacağım.
 
Tekrar iletişime geç ayrıca mail de at, ürünü arızalı değil üzerinde parmak izleri olan kullanılmış bir ürün olduğu için geri gönderdim servislik bir durumu yok açıkça müşteriyi uğraştırmak için yapılmış bir hareket bu hareketinizden vazgeçin eğer beni bu kadar süre bekletirseniz THH'ne başvurup ürünün bir üst modeli ile değişimini talep edeceğim diyerek uyar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı