İncehesap ve QP Bilişim hizmet kalitesi farkı

İncehesap'tan bir sürü alışverişim oldu. Hiç problem yaşamadım denilenlerin aksine muhafaza çok mükemmeldi. Şans meselesi herhalde.
Dostum, hani fan diye önemsememişler heralde ama fiyatı belli kolay para kazanilmiyor. Yaptiklari yanlış, şanslıyım kırılmamış. Birde onunla uğraşacaktık. Banti acik olması ayrı sorun belirtilebilirdi.

Son düzenleme:
QP Bilişim günde 2500'den fazla sipariş alıyor.
QP'nin iyi olması İncehesapın kötü olduğu anlamına gelmez ki. Donanım Arşivinin neyini beğenmedin acep?
Dostum Abdullah denen kişi para alıp övüyor. Ne kadar para almadığını idda etse bile bariş şekilde ortada.

Ben incehesaptan hiç alışveriş yapmadım ancak qp bilişimden hiç memnun kalmadım. 20 ağustosta qp süper sistemi satın aldım ve satın almadan evvel müşteri memnuniyetinin on planda olacağını, bütün ürünlerin kontrol edileceğini ve garanti belgeleriyle birlikte yollayacağını ve ayrıca herhangi bir problemde maille onlara ulaşabileceğimi taahhüt ettiler ancak bilgisayarı alıp kutuları kontrol ettiğimde parçaların herhangi bir garanti belgesi yoktu, kasaya taktıkları anakart ile yolladıklari kutudaki seri numaraları birbiriyle tutmuyordu ve maille iletişime geçmeme rağmen adamakıllı bir cevap alamadım kendilerinden. Bunun yanında yakın zamanda buraya da konu açtığım R5 3600 RTX 2060 Super Uyku modu sorunu - Technopat Sosyal
Bu problemi yaşamaya başladım ve mail attığımda kendilerine herhangi bir cevap alamadım. Ayrıca sistemi satın alırken vermeleri gereken 2 tane bedava oyunu da vermediler ( faturada kutularda vs herhangi bir kod bulunmuyordu.) Bu konuda da kendilerine mail attığımda bir cevap alamadım. Kısaca bir daha alışveriş yapmayacağım bir firmadır kendileri. Tecrübemi yazmak istedim

Ben incehesaptan hiç alışveriş yapmadım ancak qp bilişimden hiç memnun kalmadım. 20 ağustosta qp süper sistemi satın aldım ve satın almadan evvel müşteri memnuniyetinin on planda olacağını, bütün ürünlerin kontrol edileceğini ve garanti belgeleriyle birlikte yollayacağını ve ayrıca herhangi bir problemde maille onlara ulaşabileceğimi taahhüt ettiler ancak bilgisayarı alıp kutuları kontrol ettiğimde parçaların herhangi bir garanti belgesi yoktu, kasaya taktıkları anakart ile yolladıklari kutudaki seri numaraları birbiriyle tutmuyordu ve maille iletişime geçmeme rağmen adamakıllı bir cevap alamadım kendilerinden. Bunun yanında yakın zamanda buraya da konu açtığım R5 3600 RTX 2060 Super Uyku modu sorunu - Technopat Sosyal
Bu problemi yaşamaya başladım ve mail attığımda kendilerine herhangi bir cevap alamadım. Ayrıca sistemi satın alırken vermeleri gereken 2 tane bedava oyunu da vermediler ( faturada kutularda vs herhangi bir kod bulunmuyordu.) Bu konuda da kendilerine mail attığımda bir cevap alamadım. Kısaca bir daha alışveriş yapmayacağım bir firmadır kendileri. Tecrübemi yazmak istedim
Canlı destekten ulaşın. Uyku problemi yalnız satıcının suçu olan bir şey değil ki.

Qp'den çokca alışveriş yaptım. İade ettiğim ürün de oldu ve ilgilerinden gayet memnun kaldım. Yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla memnuniyette sanırım biraz şans faktörü oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı