Anladım. Peki bu oyunu PS 4 de Türkçe oynamanın bir yolu yok mu? (cihazım orijinal)
Maalesef, crack olsa bile imkanın yok.
GTA hikayesi RDR'nin yanından bile geçemez.
Hocam Türkçem kaymış kusura bakmayın, yanlış okudum.
Anladım. Peki bu oyunu PS 4 de Türkçe oynamanın bir yolu yok mu? (cihazım orijinal)
hangisi iyi hangisi kötü demedim zaten sonuçta diğer oyunlarda ingilizce ve yıllardır bu şekilde oynuyoruz rdr2 nin hikayesi daha spesifik olabilir ama ingilizce bilmiyorsan oynama kardeşim diyecek bir durum yok bence oynanır.Sanırım alt yazı eklemek için PS4'ü kırmanız lazım diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.
GTA'nın hikayesi RDR2 kadar iyi değil bana göre ancak kendi fikriniz.
Arkadaşlar eğer PS 4 de orijinal cihazda bu oyunu Türkçe oynamanın imkanı varsa söylerseniz sevinirim.
Rehber: PS4'te RDR2'yi Türkçe alt yazılı yapmak hocam, forumda bunu buldum.
PS4 de oynamak isteyenler için;Çok teşekkürler ama link ölmüş.
PS4 de oynamak isteyenler için;
Ortak bir lan ağına bağlı PS4 ve PC'ye sahip olmanız gerekiyor eğer sahipseniz uygulamanız gereken aşamalar şu şekilde;
1) remoteplay PC'ye indir, kur ve çalıştır.
2) uygulama ayarında, çözünürlüğü derleyicide olduğu gibi ayarla.
3) PS4 ayarlarında, "uzaktan oynatma bağlantı ayarları" nı seç ve bilgisayardaki uygulamaya bağlan.
4) artık bilgisayarınızda bir PS4 görüntünüz var, Türkçe çeviri programını başlat ve PS4 görüntüsünü tam ekrana geçir ve RDR2'yi çalıştır. Bunu da buldum hocam.
Çok teşekkürler ilk işim yarın sabah bunu deneyip size bildirmek olacak. Ama son bir sorum var. Bu yapacağım şey PC'ye ya da PS'ye zarar verir mi?
Bu arada eğer olursa yorumumu çözüldü yaparmısınız eski bir yöntem sanırım.Çok teşekkürler ilk işim yarın sabah bunu deneyip size bildirmek olacak. Ama son bir sorum var. Bu yapacağım şey PC'ye ya da PS'ye zarar verir mi?
Hocam, PS remote play PS4'ün kendi uygulaması büyük ihtimalle sıkıntı olmaz bu aradanda nasıl bağlayacağınıza bakabilirsiniz PC ve Mac'te PlayStation Sistemini Uzaktan Oynatma
Bu arada eğer olursa yorumumu çözüldü yapar mısınız eski bir yöntem sanırım.
Tamam yemek yedikten sonra deneyip bildireceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.