- Makaleler
- 3
Daha fazla
Gayet resmi. Samimi ortam dediği arkadaş ortamı?Arkadaşı benim.
Eki Görüntüle 1995876
Satıcı ile iletişim kurarken yazdık, resmi bir yazışma değil. En alt kısma konu sahibinin dediği yazılsaydı uyumsuz olurdu.
@pumour @181951 @183189 ne diyorsunuz?
Satıcıyla konuşurken kullandığınız dil o kadar da önemli olmaz.Arkadaşı benim.
Eki Görüntüle 1995876
Satıcı ile iletişim kurarken yazdık, resmi bir yazışma değil. En alt kısma konu sahibinin dediği yazılsaydı uyumsuz olurdu.
Bir sitedeki satıcı ile konuşmak resmi midir size göre?Hocam mantıksal olarak ikisi de aynı anlamda. Kullanım size kalmış fakat resmi bir yere yazdığınızı belirtmişsiniz. İki cümlede biraz günlük konuşma dilinde olmuş resmiyetten biraz uzak.
Satıcı değil. Site yöneticileri ile iletişime geçme yeri hocam orası.Satıcıyla konuşurken kullandığınız dil o kadar da önemli olmaz.
Bence değildir hocam şahsen o yüzden cevabınız mantıklı bana göre. Sonuçta bir iş başvurusu yapmıyorsunuz.Bir sitedeki satıcı ile konuşmak resmi midir size göre?
Satıcı değil. Site yöneticileri ile iletişime geçme yeri hocam orası.
Satıcıyla konuşurken kullandığınız dil o kadar da önemli olmaz.
Bence değildir hocam şahsen o yüzden cevabınız mantıklı bana göre. Sonuçta bir iş başvurusu yapmıyorsunuz.
Arkadaşı benim.
Eki Görüntüle 1995876
Gayet resmi. Samimi ortam dediği arkadaş orta mı?
Hocam site yönetimi ile iletişime geçerken resmi değil mi size göre?Bence değildir hocam şahsen o yüzden cevabınız mantıklı bana göre. Sonuçta bir iş başvurusu yapmıyorsunuz.
Satıcı değil, site yöneticileri zaten hocam.İlk önce aranızda bunun resmi olup olmadığını kararlaştırın bence. Sonra biz cevap verelim, ben satıcıyla konuşurken resmi dil kullanmıyorum kendi adıma ama site yöneticileri farklı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.