İnsanlar maymundan mı geliyor?

  • Konuyu başlatan 0x91
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 126
  • Görüntüleme 9B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet diyenlere bir sorum var. Şu anki dünyadaki maymunlar mı yoksa homo erectus (maymun mu insan türü mü bilmiyorum) gibi türler mi?
 
İnsanlarla maymunlar ortak atadan geliyor diyen insanların evrimin önüne geçebilmek adına algı operasyonu yaptığını düşünüyorum. Ona bakarsan bütün canlılar ortak atadan geliyor. Neden sadece maymuna takıldınız?

Maymun cidden benzedigi icin konduramiyorlar, patates ile akrabaliklarini idrak edecek duzeyde biyoloji bilmediklerinden en buyuk rakipleri orangutan simdilik.

Ironik sekilde hicbirinde su maymundaki hafiza yok, olsa bunca konudan bir iki sey kaparlardi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
"Anana maymun diyen adamsin" yazacak seviyeye dusmus iste, bilmedigi konuda sacmaladigi ortaya cikinca agresiflesiyor, klasik bir maymun davranisi : )

Evrim hakkinda tek bir bilgi verdigi yok, sadece laf salatasi.

Zaten evrim karsiti olup da biyoloji bilen bulmak zor forum kenarlarinda, COVID'i sıtma sanan adam karsi cikiyor iste.
Hocam, eğri oturup doğru konuşalım.

Şu bilmiş tavırlarınızı bırakın. Yanlış bilgiye tok, doğru bilgiye aç olun. Başka bir arkadaş "kibar" biçimde beni uyardı. Doğruyu öğrendim. Sizin üslubunuz ziyadesiyle kaba ve iğreti edici gelmekte. 🥀

İnsanları bilmediği veya kendi fikirlerini söylediği için aşağılıyorsunuz. Bu çok can sıkıcı bir durum.

Felsefe düşünmek demek iken siz kendi fikrinizi millete empoze etmeye çalışıyorsunuz. Herkes kendi fikrini yazabilir. Yazacak da...

En iyi siz evrim konusunda tartışma yapabilirsiniz. Bu harika! :) Bilginiz var ise ne mutlu size kendinizi geliştirmişsiniz. Lakin, kibiriniz olduğu sürece bilginiz de beyhude kalıyor.


İyi akşamlar.
 
"Anana maymun diyen adamsin" yazacak seviyeye dusmus iste, bilmedigi konuda sacmaladigi ortaya cikinca agresiflesiyor, klasik bir maymun davranisi : )
Maymundan geldiğini inkar edip bu kadar maymunluk yapan birini daha tanımadım. Konuyu değiştirme çabası beni benden aldı zaten.
 
Maymun pis veya aşağılık bir hayvan değil, maymun kelimesini değersizleştiren hakaret seviyesine getiren siz ve sizin gibilerdir. Gerçi fikirler değişebilir deyip fikirlerini belirten insanları aşağılayan siz demeye çalıştığım şeyden ne kadar anlarsınız bilmiyorum.
Gerçekten haklı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz birkaç yandaşla. Evet, fikrimiz farklı ancak başkalarının düşündüğüne lafım yok sadece kendi fikrimde katıyım. Sizin görüşünüze laf atamam siz benimkine girmediginiz sürece. Burada tartışırız sen kendi yoluna ben kendi yoluma giderim. Beni üzen şey, sadece ve sadece tek tük şeyler bilip de burada ahkam kesen insanlar. Kusura bakmayın eğer onlara olan sinirimden dolayı yanlış bir şey dediysem tekrar özür dilerim. Sen ve ben sadece farklı şeyleri ortak noktaya getirerek konuşuyoruz başka yaptığımız bir şey yok yani.
 
Bu bilgi çok yanlış biliniyor. Maymunlardan gelmiyoruz. Maymunlarla atalarımız ortak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı