İnsanlar neden Windows 7 kullanıyor?

Windows 10'da edge, ondrive virüs gibi yapışmasa, çer çöp uygulamalar telemetri vs. bu kadar gaddarca diske, işlemciye çökmese kullanım oranı daha az olurdu. Ben c2d sistemde hafif W10(lite mite değil ntlite, bilek hakkı 🤣) ile müthiş verim aldım. 8.1'de ise bakım bitmek bilmiyor, disk temizlemesi çok yavaş sorunlu ve saçma sapan lisans uyarısı çıkıyor key de alamam, arayüz zaten leş onu geç gitsin.

Büyük bir çoğunluğu yükseltme ve format gibi işlerden anlamadığı için kullanmaya devam ediyor.

Aero eklemiyor fakat görev çubuğu ve başlat menüsü böyle oluyor (Aero ekleme imkanı varsa yapacağım. :D):
Open Shell candır.

Windows Vista ve Technopat Sosyal'de yayınlamadığım Windows 7 temamda bu iş için WindowBlinds kullanıyorum.

Fakat 1909 ya da öncesi bir Windows 10 sürümü kullanılıyor ise Aero Glass kullanılabilir.
Ben zamanında yeniden kurmak istemediğimden dolayı bu yolu seçmiştim.
20H1'de ise Aero Lite veya UxThemePatcher ile Aero temaları kullanılabilir.

1645572853286.png

Bu yazılım Aero mu ekliyor? Öyle ise ben beklemeden bir göz atarım :D
Aero eklemiyor fakat görev çubuğu ve başlat menüsü böyle oluyor (Aero ekleme imkanı varsa yapacağım. :D) :
Open Shell candır.

Windows Vista ve Technopat Sosyal'de yayınlamadığım Windows 7 temamda bu iş için WindowBlinds kullanıyorum.

Fakat 1909 ya da öncesi bir Windows 10 sürümü kullanılıyor ise Aero Glass kullanılabilir.
Ben zamanında yeniden kurmak istemediğimden dolayı bu yolu seçmiştim.
20H1'de ise Aero Lite veya UxThemePatcher ile Aero temaları kullanılabilir.

Hocam dün gece biraz kurcalayarak WindowsBlinds kurdum fakat sizinki kadar güzel değil, hangi skini seçmeliyim?
1645600108226.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı