İnsanları Ateizm ve Deizime İten Sebepler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen cidden İslamiyet ile ilgili konuşmak isteyen gitsin yeni konu açsın. Bu konunun İslam ile bir ilgisi yok ama algılayamıyor mu insanlar nedir? Anlat bana kardeşim, bana deizmi anlat ateizmi anlat. Bilmiyorsan merak ediyorsan da sor. Ama hiç ilgin yoksa da git lütfen bu konudan. Bu kadar basit yani.

Bu olayı ben başlatmadım, o yüzden bunu başlatanlara anlat.

Ecdada bakın, bir de torunlarına. Yazık, çok yazık.
Çok yazık gerçekten. İnsanların isteği doğrultusunda bir şeye inanması çok yazık. İnsanın ecdadının müslüman olup, torunlarına farklı bir şeyin mantıklı gelmesi de çok saçma. Yazık ya gerçekten yazık. Ne hale geldik. Osmanlı zamanında olacaktık ki.. Hey gidi hey.

Araştırmak, sorgulamak ve körü körüne bir şeye inanmamak. Başta kuranı okumak devamında da devamlı araştırma yapmak. Zaten okuduktan sonra düşünmeniz lazım bu neden böyle ki diye sorgulamaya başlamanız lazım. Ateistliği doğru buluyorum ama deizm için bence islam dininde ki tanrıya inanılabilir. Yani madem tanrıya inanıyorsun e islam dinindekini kabul et. Ateizm ve deizm çok farklı şeyler.

Lütfen cidden İslamiyet ile ilgili konuşmak isteyen gitsin yeni konu açsın. Bu konunun İslam ile bir ilgisi yok ama algılayamıyor mu insanlar nedir? Anlat bana kardeşim, bana deizmi anlat ateizmi anlat. Bilmiyorsan merak ediyorsan da sor. Ama hiç ilgin yoksa da git lütfen bu konudan. Bu kadar basit yani.
Fazla geç söylenmiş bir yorum. Konu kartopu efektine bağladı zaten. O ona bu buna cevap verirken bilgi karmaşaları oluyor.

Bazı zamanlar olur inanmanın yalvarmanın bir şeyi değiştirmediğini hissedersin ama yoldan çıkmazsın sadece yolun kenarından yürürsün yol ile bağın zayıflar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu olayı ben başlatmadım, o yüzden bunu başlatanlara anlat.
Sen de gelip ortalığı alevlendirme o zaman. Fikrini belirtebilirsin. Ona kimse laf söylemez zaten. Ama ahkam kesmeye gerek yok.
Fazla geç söylenmiş bir yorum. Konu kartopu efektine bağladı zaten. O ona bu buna cevap verirken bilgi karmaşaları oluyor.
Düzeltiriz sorun değil:)

Çok yazık gerçekten. İnsanların isteği doğrultusunda bir şeye inanması çok yazık. İnsanın ecdadının müslüman olup, torunlarına farklı bir şeyin mantıklı gelmesi de çok saçma. Yazık ya gerçekten yazık. Ne hale geldik. Osmanlı zamanında olacaktık ki.. Hey gidi hey.

Sana farklı düşünemeyeceğini söyleyen olmadı, senin ecdadın da sana benimle aynı düşün demedi, asıl sığlık burada işte

Konu bayağı bir uzun olmuş. Bence dinci diye geçinenlerin hırsızlık ve fuhuş yapmaları çok etkilidir. :D
O konuda dini sömürenlere eminim inanan inanmayan herkes karşıdır ve rahatsızdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı